2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.میشه هزینه ای وی اف و طریقه اشو بکید.دکترم بمنم گفته فقط ای وی اف .فعلا هزینشو ندارم. انشالله ...

چرا کسی جواب مارو نداد؟😐😐😐

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
نمیدونم.منم دلم گرفت.خدا ب دل خستم نگاهی نداره..دیگ راهی ندارم...ب کی التماس کنم ..دیگ موهام سفید شد ...

چرا عزیزم ناامید نباش

چند سالته؟چند وقته اقدامی؟چرا گفت ای وی اف؟

چرا عزیزم ناامید نباش چند سالته؟چند وقته اقدامی؟چرا گفت ای وی اف؟

32 سالمه.7 سال اقدام.دیگه دارو جواب نمیده.گفت ای یو ای هم 30 درصده فک نکنم جواب بگیری.برو ای وی اف.فعلا هزینشو نمیدونم و ندارم ..نرفتم

..
32 سالمه.7 سال اقدام.دیگه دارو جواب نمیده.گفت ای یو ای هم 30 درصده فک نکنم جواب بگیری.برو ای وی اف.ف ...

ازمایش AMH دادی؟چند بود؟

نمیدونم این چ ازمایشیه.اما دکترم میگفت همه چیم نرماله.فقط تنبلی شدید.حتی گفت بدون داروهم باید میشدی. ...

واقعا درکت میکنم من ۷ماهه اقدامم و الان واقعا ناامیدم

عزیزم نصفه راهو رفتی،فقط مونده انتقال،ایشالا خیره،نه تا جنین خیلی خوبه چهار بار فرصت انتقال داری،ایشالا همون اولی میگیره

دقیقا چه سوالی داری،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز