2777
2789
عنوان

ازززززدواج

222 بازدید | 9 پست

بچا چرا ازدواجا اینطور شده والا ما تو فامیلمون هستن دختر دانشجو دانشگاه ازاده شوهر سطح بالا کرده ولی ب من میرسه جوری دیگه ان

به یکی از خواستگارا میخواستم امتحانش کنم گفتم من شاید بعد ازدواج نرم سرکار.... ماشینمم به پولش احتیاج دارم میخوام بفروشم پسره رفت که رفت 😕

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

عزیزم دختر خاله منم‌کارمنده . هر کی میومد خواستگاریش واسه حقوقش بود تا این میگفت دیگه نمیرم سر کار میرفنن .الان با یکی ازدواج کرد شوهرش اول گفت من هیچکاری با حقوقت ندارم و... الان دخترخالم میگه کارت حقوقم تو جیب شوهرمه.رفته کلی وام اورده تا دختر خالم مجبور شه بره سر کار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دختر خاله منم‌کارمنده . هر کی میومد خواستگاریش واسه حقوقش بود تا این میگفت دیگه نمیرم سر کار م ...

😥

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

وقتی اون خواستگار شمارو به عنوان یه خانم شاغل و مستقل پسندیده نمیتونی یهو همه اینارو ازش بگیری بعد انتظار داشته باشی بازم بپسنده اونم آدمی که هنوز شناختی ازت نداره فقط از روی همین اطلاعات اولیه اومده جلو

مثلا فرض کن یه پسری بیاد خواستگاریت خوش صحبت و شغل درست حسابی و خونه هم داره بعد بگه راستش من دیگه از فردا سر کار نمیخوام برم خونه م هم میخوام بفروشم پولشو بزنم به یه زخمی لحن صحبتم هم همیشه این نیس حتی . خب شما میگی باشه عزیزم زنش میشی؟! این اتفاقا تو فیلمای مجید صالحی و جواد رضویان میفته که پسره ۱۸۰ درجه عوض میشه ولی دختره بازم عاشقشه یا برعکس زندگی فیلم نیس خواهر  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
وقتی اون خواستگار شمارو به عنوان یه خانم شاغل و مستقل پسندیده نمیتونی یهو همه اینارو ازش بگیری بعد ا ...

میخچاستم همینو بگم زحمت کشیدی گفتی 

دختر جان کارت اشتباهه چرا 

۱.پسرایی که با تاکید دنبال زن خانه دارن از اول اصلا سمتت نمیان چون شاغلی 

2. اونایی هم که باتاکید دنبال خانم شاغل هستن رو هم که خودت میپرونی 

3. یه سری هم میگن اوه اوه اینو ببین میخواد شوهر کنه اوار شه سر شوهرش

یعنی عملا داری کف کف اش دوسوم خاستگارات  رو ازدست میدی بلکه بیشتر

اخرین مورد شوهر دختر عمومم مه شاغل هست تو خاستگاری بحث همین پیش امده بود دختر عموم سوال کرده بود طرف با شغلش که پرسناره و چندشب در ماه و تعطیلات و جمعه شیفته و هزینه کرد درامدش چیه 

طرف گفته بود مشکلی با شغلش ندارم ولی انتظار دارم مسولیت قبول نکنه و حدالقل فشار کاری رو قبول کنه شیفت اضافه نگیره و سرشیف نشه که مجبور به بیشتر موندن و.... بشه

درامد هم گفته بود وظیفه منه تمام تلاشم رو بکنم شماهم هر کمکی کنی لطفتونه

فعلا هم مثل چی دارن وام خونه میدن پولی نمیمونه براشون تا ببینن چکار کنن

داداشم گفتم بگیرش میگفت از شغلش خوشم نمیاد شمبه یک شنبه جمعه تعطیل و غییر تعطیل شب و روز نداره قاتی پاتی درگیر کارن 

پرسناری کارسختیه هم برا طرف هم خانوادش خیلی زحمت میکشن

میخچاستم همینو بگم زحمت کشیدی گفتی  دختر جان کارت اشتباهه چرا  ۱.پسرایی که با تاکید دنبا ...

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل