2789
عنوان

تخمدانpco

120 بازدید | 12 پست

برای تنبلی تخمدان چیکار کنم؟:؟؟؟کلافم کرده

سونو روز 11 سیکل فولی 12بود

روز چهارده 15-بود

خیلی کمه..دارو هم نخورده بودم بجز لتروزوا شب دوتا

دیگ چیکار کنم برطرف شه؟

ای فولی بدرد ای یو ای میخوره؟

شوهرم واریکوسل دارع عمل نکرده ایوای کنم؟

گف سع شنبه روز 16سیکلت‌ه بیا ببینم چند میشه

ک 5شنبه ایو کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلوكوفاژ ميخوري؟ اوضاع پريودت چطوره؟منظمه؟

تازه متفورمین و گلوکوفاژ داذه ک یکیه؟؟درسته؟

پریودم بده

س چهار ماه یبار..ینی بدون دارو نمیشم فقط مدروکسی پروژسترون میخورم بیاد

واریکوسل حتمن باید عمل شه وگرنه تحرکش موشکل داره بچه دار نمیشی دوزه داروتو باید زیاد کنن فولی بالا ...

نمیده  همش مبگ خوبه خوبه.ما قدم قدم میریم جلو

تازه میرم مرکز ناباروری

واسه همون لف میدن

شوهرمم س شنبه میبرم ی دکتز دیگ تا ببینم چی میشه

گرمیجات عین چیا؟؟ پیاده روی فرقی نداره تایمش عصر باشه یا صبح؟؟

پیاده روی فقط باید تند باشه روزی یک ساعت گرمیجات مثله زنجبیل و دارچین و زیره رو پودر کن غاطی کن روزی یک قاشق مربا خوری رو بریز داخل آب جوش دماش که اومد پایین با مقداری عسل هر روز ناشتا بخور ،روغن زیتون یک قاشق غذاخوری بریز رو برنجت بخور ،هر روز یک عدد تخم مرغ محلی رو با پیاز رنده شده سرخ کن بخور البته روغن سرخ کردنیت رو کامل عوض کن روغن کنجد محلی استفاده کن ،سیاه دونه رو آسیاب گن سریع یک به دو با عسل قاطی کن به اندازه یک هفته هر روز یک قاشق غذاخوری سر خالی بخور ،هل و زعفرون رو هم یک روز در میون دم کن با نبات بخور ،یک ساعت قبل از خواب دم کرده مخلوط سنبل طیب و گل گاو زبان و اسدوخودوس و گل بابونه رو بخور هم گرمه هم بسیار آرام بخش و خواب آور ، اینا رو میتونی به مقدار مساوی از عطاری بگیری با هم از قبل مخلوطشون کنی که راحت باشه استفاده از آب یخچالی و سرد و همچنین مرغ بازاری ممنوع ،برنجتم سعی کن شویدپلو باشه ، مرغ محلی و گوشتتم محلی باشه ،از لوبیا و نخود زیاد استفاده کن ،به جایه رب گوجه بازاری از گوجه رنده شده استفاده کن ،میوهها هم سیب و موز ، ارده وشیره کارگاهی نه کارخونه ای زیاد استفاده کن ،عسل و گردو و آجیل ،خرما هم زیاد استفاده کن ،انشاالله که زوده زود موفق بشی ،منم دعا کنی که خدا حاجتمو بده ،راستی تو غذاهات از فلفل سیاه  زیاد استفاده کن