2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش میگن فیبروز تقریبا مث هاشوره .هاشور خط هایی ک میندازن کلفته ولی فیبروز نازک تره من خودم چند روزه انجام دادم 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
بهش میگن فیبروز تقریبا مث هاشوره .هاشور خط هایی ک میندازن کلفته ولی فیبروز نازک تره من خودم چند روزه ...

چند دادیت درد نداشت ؟ چند وقت یک بار باید ترمیم بشه ؟ اولش مثل تتو بد نمیشه ؟ 

چند دادیت درد نداشت ؟ چند وقت یک بار باید ترمیم بشه ؟ اولش مثل تتو بد نمیشه ؟ 

من ۲۰۰ دادم دردش مث این بود ک انگار یه سوزن رو روی پوستت میکشن و خراش میندازن درد آنچنانی نداشت ۱۳ اسفند وقت ترمیم بهم داده .اولش مث تاتو بود خیلی پر رنگ و کلفت ولی الان بهتر شده

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
من ۲۰۰ دادم دردش مث این بود ک انگار یه سوزن رو روی پوستت میکشن و خراش میندازن درد آنچنانی نداشت ۱۳ ا ...

ماندگاریش تا چند وقت هست؟

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

البته فکر کنم به پوست هم بستگی داشته باشه چون موقعی که قاب سایه زدم بهم گفت تا یکسال دوام داره ولی الان پنج سال گذشته هنوزم مونده ولی یکم کمرنگ شده

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
۶ تا ۸ ماه ب پوست بستگی داره که چرب باشه یا خشک پوستای چرب زودتر رنگشون میره

ممنون عزیزم

خواهش گلم پینهاد میکنم حتما انجام بده خیلی طبیعی و قشنگه

باید بگردم جایی که تمیز و قشنگ کار کنه رو پیدا کنم