2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش میگن فیبروز تقریبا مث هاشوره .هاشور خط هایی ک میندازن کلفته ولی فیبروز نازک تره من خودم چند روزه انجام دادم 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
بهش میگن فیبروز تقریبا مث هاشوره .هاشور خط هایی ک میندازن کلفته ولی فیبروز نازک تره من خودم چند روزه ...

چند دادیت درد نداشت ؟ چند وقت یک بار باید ترمیم بشه ؟ اولش مثل تتو بد نمیشه ؟ 

چند دادیت درد نداشت ؟ چند وقت یک بار باید ترمیم بشه ؟ اولش مثل تتو بد نمیشه ؟ 

من ۲۰۰ دادم دردش مث این بود ک انگار یه سوزن رو روی پوستت میکشن و خراش میندازن درد آنچنانی نداشت ۱۳ اسفند وقت ترمیم بهم داده .اولش مث تاتو بود خیلی پر رنگ و کلفت ولی الان بهتر شده

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
من ۲۰۰ دادم دردش مث این بود ک انگار یه سوزن رو روی پوستت میکشن و خراش میندازن درد آنچنانی نداشت ۱۳ ا ...

ماندگاریش تا چند وقت هست؟

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

البته فکر کنم به پوست هم بستگی داشته باشه چون موقعی که قاب سایه زدم بهم گفت تا یکسال دوام داره ولی الان پنج سال گذشته هنوزم مونده ولی یکم کمرنگ شده

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
۶ تا ۸ ماه ب پوست بستگی داره که چرب باشه یا خشک پوستای چرب زودتر رنگشون میره

ممنون عزیزم

خواهش گلم پینهاد میکنم حتما انجام بده خیلی طبیعی و قشنگه

باید بگردم جایی که تمیز و قشنگ کار کنه رو پیدا کنم