2777
2789
عنوان

مشکلمو ب کی بگم....😔

375 بازدید | 38 پست

سلام دوماهه عروسی کردم این دوماه  اقدام کردیم اما جوابی نگرفتیم حالا از این وسط مادرمم نگرانه ک برین دکتر مادرشوهرمم اصلا تو کتش نمیره بریم دکتر چون میگه زوده امشبم زنگ زده دلخور ک نیستی دلخورنباش این حرفا بعد مامانمم ترسش از اینه چون برادرشوهرام با مشکل بچه دار شدن واسه همین میگه برین ی گلی رو خودتون کنین بی خبر اینکه کسی بفهمه من ب شوهرم بگم بریمم ب مادرش میگه مادرشم عصبانی میشه نمیتونمم ب شوهرم بگم نگو ب کسی مادرمم نگران حالا چیکار کنم من این وسط امروز جواب آز منفی بود

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

واااااا دوماااااههههه؟؟؟ چ عجله ایه حالا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تایکسال کاملااا عادیه

حتما برو دکتر مامانتو همببر تا بدونه که عادیه! رحمباید اماده بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اوووووف بابا اهههههههه

دو ماهه عروسی کردی

تو مگه توی این دهه زندگی نمیکنی

مردم چندسال بعد ازدواج بچه دار میشن

مگه هدف از ازدواج بچه اوردنه.

این همه عجله واسه چیه

چقد حالم بهم خورد اه اه اه

جدا از مشكلتون

چرا همه رو در جريان ميذارين؟!

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

حالا برعکسش اگه بود و یکی میگفت چون خواهرم باردار نمیشه مادرشوهرم بعد دوماه گیر داده برین آزمایش بدین فحش و نفرینی بود که اینجا نثارش میشد

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عزیزم تایکسال کاملااا عادیه حتما برو دکتر مامانتو همببر تا بدونه که عادیه! رحمباید اماده بشه

چ بگم حالا چطور مامانمو قانع کنم

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

عزیزم دکتر بری اصلا هیچی بهت نمیگه فقط میگه چند وقته ازدواج کردی بگی دوماه میگه برو ی سال دیگه نشد بیا تا یسال طبیعیه چرا اوقات خودتونو تو نوعروسی تلخ میکنید اینهمه نگرانی خوب نیست انشالله زود باردار میشی زوده بخدا زوده😘😘😘

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦