2777
2789

یعنی یه سلام یه علیک یه بیرون رفتن گاهی وقتا کلا نمیدونم چرا نمیتونم با هیچ کی زیاد صمیمی بشم دوستامم همیشه بهم میگن خیلی بی معرفتی یه زنگم نمیزنیی  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق اونیه که وقتی مشکل داری به دادت برسه و درکت کنه

گشتم نبود نگرد نیست

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من ۳تا رفیق پایه دارم.ساعت ۳شبم بگم بریم بیرون پامیشن😂😂😂رفیق واقعی ها.بعضی وقتا یه کوچولو حسادت میکنن که طبیعیه ولی همیشه باهمیم.صبح تا شب الانم زنگ زدم بیان پیشم.چندروزه حس بیرون رفتن ندارم باعشقم قهرم آخه😐

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
یعنی یه سلام یه علیک یه بیرون رفتن گاهی وقتا کلا نمیدونم چرا نمیتونم با هیچ کی زیاد صمیمی بشم دوستام ...

خوشبحالت من این همه محبت میکنم  اخرم بهم میگن بی احساس بی معرفت

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
من ۳تا رفیق پایه دارم.ساعت ۳شبم بگم بریم بیرون پامیشن😂😂😂رفیق واقعی ها.بعضی وقتا یه کوچولو حسادت م ...

بیاااا مردم دوست دارن ماهم دوست داریم از کی باهم دوستید

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛
خوشبحالت من این همه محبت میکنم  اخرم بهم میگن بی احساس بی معرفت

منم قبلا اینکارو میکرد اما چند ساله خودمو عوض کردم 😂😂😂😂