2777
2789
عنوان

شام چی دارین🍞🥐🥖🍖🍗🍗🍗🍔🍟🍳🍝🍜🥗🍲🍛🥘🍕🥂🥂🥂🥂🥂🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 65 پست
روزه هستم ،برا خودم عدس پلو با گوشت پختم جون بگیرم 😅😅😅

قبول باشه التماس دعا من دیروز بودم هدیه کردم به حضرت فاطمه زهرا

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه کم خوراکن پس. خوش به حال شماست :)

اتفاقا  من دوست داشتم شام درست کنم چون وااقعا گرمای زندگیه . خیلی حال و هوا به صفای خوونه میده ولی خووب میگه چربی غذا اذیتم میکنه . البته خودمم اکثرا رژیمم . وزنم متعادل شده بعد از کلی رژیم ولی کافیه چندشب پشت هم شام بخورم بیچاره میشم

پسرم ورزشکاره شبها یه تکه سینه مرغ میخوره عروسم که بچه اندازه یه کنجشک چیز میخوره یا اصلا نمیخوره خودم هم رژیم هستم ولی شوهرم صداش درمیاد که مثل اینکه ما آدمیم برای منم درست میکردی خلاصه اخم وتخم ومجبورم دوتا تکه سینه مرغ میزارم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام عزیزم من از زاهدان عید م بیام اونجا خونه گیر میاد توش بمونیم یاتو چادر باید بمونیم وضعیت مسافرخ ...

سلام گلم،قدمتون روی چشم تشریف بیارید منزل خودمون اصلا

بله چیزی ک زیاده مهمانپذیر و هتل،چادرم بخای توی باغ فدک میتونید بزنید.برای مسافرت عید اگه میخاین هزینه هاتون کمتر بشه سعی کنید از اسکانهای نوروزی مثل مدارس استفاده کنید...خب برای چادر زدن هوای عید سرده و غالبا بارونی ممکنه اذیت بشین

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
ناهار اینو گذاشتم،حالا واس شام کمه ب اندازه دو نفر،نمدونم چ کار کنم،حوصله شام درس کردنم ندارم،

به چ ته دیگی😌

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
سلام گلم،قدمتون روی چشم تشریف بیارید منزل خودمون اصلا بله چیزی ک زیاده مهمانپذیر و هتل،چادرم بخای ت ...

اخه پارسال رفتیم چابهار اسکان گیرمون نیامد بعدش مجبوری خونه گ اونم درب و داغون شبی 150 بخدا.فک کنم باید رزرو کنیم نه.فدات شم ممنون از مهربونیت ابجی گلم .اولین بار میخایم بیایم 

اخه پارسال رفتیم چابهار اسکان گیرمون نیامد بعدش مجبوری خونه گ اونم درب و داغون شبی 150 بخدا.فک کنم ب ...

خب معمولا توی ایام عید ک دیگه بقول ما گوش میبرن از گرونی،مسلما اصفهانم همین خبراس

خونه اگه خواستین تهیه کنید فکر میکنم باید هزینه های بالایی پرداخت کنید،میتونید از سایت دیوار یا اتاقک کمک بگیرین

ولی اگه تاحالا نیمدین حتما بهتون پیشنهاد میدم تشریف بیارید واقعا ک اصفهان ارزش سفر کردن و هزینه کردنُ داره،انقدر جای دیدنی و تفریحی هست ک یک دقیقه هم بیکار نمیمونید