2777
2789
عنوان

شام چی دارین🍞🥐🥖🍖🍗🍗🍗🍔🍟🍳🍝🍜🥗🍲🍛🥘🍕🥂🥂🥂🥂🥂🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 65 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مادر شوهرم دعوت کرده.. 😋 هرچند برم خونشون برای اینکه نرفتم کمکش برام قیافه میگیره.. ولی خودم کلی ...

خوب کردی نرفتی بابا😁 خودت کارداشتی دیگه

ولی آخرش ظرفای شاموبشور😆

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

قراره بریم لب آب جوجه درست کنیم،آخه تو اصفهان باید این ۲۰ روز ک آب بازه ب غنیمت بگیریم😂

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
کیک درست کردم فقط مونده خامه کشیش  دیگه به جا شام با چای میخوریم

به به نوش جان

من اصلااا نمیتونم شب کیک خامه ای بخورم.

مناسبتیه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
قراره بریم لب آب جوجه درست کنیم،آخه تو اصفهان باید این ۲۰ روز ک آب بازه ب غنیمت بگیریم😂

سلام عزیزم من از زاهدان عید م بیام اونجا خونه گیر میاد توش بمونیم یاتو چادر باید بمونیم وضعیت مسافرخونه چجوره قیمت میدونی حدودی.مسافرا کجا میرن

سبزی دارم تو فریزر دراوردم مطمئن نیستم سبزی کوکویه از کجا بفهمم

بو کن سبزی کوکو بو شوید میده 

هرچند با سبزی قرمه هم کوکو درست کنی بد نمیشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃