2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری

85 بازدید | 15 پست

دوستان من پریودیم معمولامنظم بوده.دکترم بهم‌گفت قرص ضدبارداری بخورم برای یه کیست معمولی.بهم‌گفت از روز دوم پریودم بخورم.من دو روز خوردم بعدش ول کردم.چون میخواستم اقدام به بارداری داشته باشم. واسه همین پشیمون شدم دیگه نخوردم.که کلی داستان داشتم بعدش.خون ریزی گرفته بودم روز شیشم هفتم .بعدش قطع شد.الان دوره پریودیه بعدیمه.یعنی امروز باید پریود میشدم.ولی نشدم به نظرتون بی نظمی به خاطر اون دوتا قرصه؟یا ممکنه به خاطر اقدام باردار باشم؟البته دو سه شب بیشتر اقدام نداشتم به خاطر یع مشکل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم خاصی ندارم جز حالت تهوع ولی از اونجایی که این حسو دارم بعطصی وقتا نمیتونم روش حساب کنم.

ان شاالله که بارداری.

بی بی بزن عزیزم باردار باشی نشون میده

مخصوصا اگه درد زیر شکم هم داشته باشی.

واسه حا

لت تهوع هنوز زوده.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

عزیزم یادت باسه هر وقت ال دی خوردی باید تا آخرش بخوری ...من خودم من شما همچنین اشتباهی کردم و دچار همین داستانها شدم.

اگه کیست داری باید اول کیستتو آب کنی چون بعضیا تو بارداری با وجود کیست دچار مشکل شدن.ولی بدنت باید برگرده به نظم خودش و بعد از چند روز پریود میشی.پریود نشدنت هم بخاطر همون قرص ال دی هستش که به اشتباه قطع کردی

انسالله به زودی مامان میشی عزیزم

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
ان شاالله که بارداری. بی بی بزن عزیزم باردار باشی نشون میده مخصوصا اگه درد زیر شکم هم داشته باشی. ...

نه درد زیر شکم ندارم.معمولا علائم قبل پریودی دارم یا لکه بینی.فعلا چیزی ندارم 

عزیزم یادت باسه هر وقت ال دی خوردی باید تا آخرش بخوری ...من خودم من شما همچنین اشتباهی کردم و دچار ه ...

اها پس باردار نیستم.اخه من کیست اندومتریوز دارم.باید بازدار شم واسم مهمه.نشم این همینطور بزرگتر میشه

اها پس باردار نیستم.اخه من کیست اندومتریوز دارم.باید بازدار شم واسم مهمه.نشم این همینطور بزرگتر میشه

آره شنیدم که بهترین درمان برای آندومتریوز بارداریه....انشالله که حاجت روا شی😇😇😇

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
الان واسه بیبی چک زود نیست؟

اگه پریودات منظم بوده و عقب انداختی نشون میده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
ممنون عزیزم.البته الان بیبی زدم.منفی بود

انشالله ماه بعد عزیزم😍😍😘😘