2821
2789
من باردارم نیستم گشنمه😀 نهارمو تقسیم کردم با بچه هام مال خودشونو خوردن یکیشون گفت گشنمه دادم بهش حا ...

من پسرم دیشب براش ... درست کردم خیلی دوست داره

صبحانه خورد، موقع ناهار انقد گریه کرد که یک کاسه دیگه بهش بدم خورد

ناهار نخورد :(

اسمشو نگفتم استارتر بارداره هوس نکنه😁

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه شماره ای ندارم که خودمم توان بیرون رفتن ندارم سرم گیج میره تخم مرغ درست کردم اما نتونستم بخورم

خب کجا زندگی میکنی تواینترنت سرچ کن همون محدوده واست غذاخوری پیدامیکنه

منم مثل شما بودم تو بارداری خیلی خسته و ناتوان بودم ، فکر کنم یک ماه و نیم طول کشید تا این حالت از بین رفت، تو بارداری دوم نون خشک خوشمزه خریده بودیم پسر کوچولوم خودش میخورد برا منم میاورد😢

اخه شماره ای ندارم که خودمم توان بیرون رفتن ندارم سرم گیج میره تخم مرغ درست کردم اما نتونستم بخورم

چاره ای نیست پس 

پاشو یه برنج دمیی چیزی درست کن دیگه عزیزم

اهل کجایی ؟مشهدی خودم برات غذا بیارم!

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
منم مثل شما بودم تو بارداری خیلی خسته و ناتوان بودم ، فکر کنم یک ماه و نیم طول کشید تا این حالت از ب ...

اخی منم تو هفته ۲۰ هستم اما از اولش همش خسته بودم الان بدتر شدم

بدنم عفونت کرده انتی بیوتیک میخورم بدتر گشنم میشه 

من برم اونجا اونوقت شوهرم اینجا گشنه میمونه بخاطر اون نمیشه برم بچمم امروز از گشنگی کلی کله ملق زده ...

عزیزممم، خب ببین پس کنار دستت میوه و آجیل و خرما و بیسکوییت بذار که اینجوری ضعف نکنی، به شوهرت بگو کمکت کنه حداقل با هم غذا درست کنید ، غذای راحت مثه آبگوشت

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
من پسرم دیشب براش ... درست کردم خیلی دوست داره صبحانه خورد، موقع ناهار انقد گریه کرد که یک کاسه دیگ ...

وااای منم میخوام هر چی باشه😋😋وقتی بچه دوست داره حتما خوشمززززس😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
اخی منم تو هفته ۲۰ هستم اما از اولش همش خسته بودم الان بدتر شدم بدنم عفونت کرده انتی بیوتیک میخورم ...

آزامایشهای خون رو دادی؟ تو بیست هفته باید بهتر شده باشی نکنه کم کاری تیروئید داری؟

عزیزممم، خب ببین پس کنار دستت میوه و آجیل و خرما و بیسکوییت بذار که اینجوری ضعف نکنی، به شوهرت بگو ک ...

شوهرم شکموا ولی غذا درست نمیکنه منم باید پاشم برای شب برنج و خورش درست کنم غذای یاده نمیخوره اون از همه بدتره خودم گشنمه اما باید پاشم یه غذا درست کنم که چندساعت طول میکشه تا بپزه که شوهرمم بخوره ای خداااا

آزامایشهای خون رو دادی؟ تو بیست هفته باید بهتر شده باشی نکنه کم کاری تیروئید داری؟

نه عفونت دارم انتی بیوتیک میخورم تند تند گشنم میشه اگرم چیزی نخورم سرگیجه و سردرد میگیرم میفتم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز