2777
2789
عنوان

هاشور ابرو

151 بازدید | 20 پست

بچا من یک سال نیم پیش هاشور کردم بعد بالاتر ابروی خودم برام زد لعنتی حالا پریروز رفتم گفتم پاک کنه و روی ابرو خودم سایه بزنه الان جای اون فبلیه هنوز هست چی کار کنم؟؟؟؟

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نمیتونن جای قبلی رو پاکش کنن؟

کم رنگ شده ولی هنوز هست میگه باید بازم بیای پیشم ولی میترسم پاک نشه

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

برعکس من که اصلا نموند😕 

وای بهتر من اینقدر معلوم نیس عمقی زده که نمیره

فقط با لیزر پاک میشه با دکتر پوست اگه رنگ هاشور تیره باشه البته

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کم رنگ شده ولی هنوز هست میگه باید بازم بیای پیشم ولی میترسم پاک نشه

نه بنظرم کلا برو پیش کس دیگه ای چون احتمالا رنگاش جنسشون خوب نیست به رنگی که برای پاک کردن استفاده میکنن میگن ریمووِر اگر ریموورش اینه لابد بقیه رنگاشم خوب نیست من یه عکس از ابروهام میدم ببین بهش میاد دو ماه باشه که قاب و سایه زدم؟

خدایا هع😏
هرکی میبینم خندش میگیره بخاط ۱۸۰ تومنی که دادم و هیییییچی برام نکرد😐

وا تو که کاری نکرده😒

استارتر جالب اینجاست که ۵ بار هم طی ۱۵ روز برام شارژش کرد دیگه ترسیدم گوشت اضافه بیاره رنگاش خوب نبو ...

وای پنج بار !! چه پولایی میگیرن از گلوش پایین میره!

آخرشم چندتا عیب رو پوستم گذاشت که پوستت چربه گفتم اینجوری نگیییییی پزشکم معتقده من پوستم خشکه 😂😂😂😂 گفت خب پس پوستت ماهیچه ایه؟😳 گفتم والا تا جایی که علم ثابت کرده پوست ماهیچه نداره🤔 خلاصه پیچوند مارو تمام

خدایا هع😏