2777
2789
عنوان

خون بند ناف

113 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

خودتون یا آشناهاتون خون بند ناف بچه اتون توی بانک سلولهای بنیادی نگه داشتین؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

خواهر شوهرم گذاشته

بنظرم حق هر بچه ایه این مورد

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چقدر میشه هزینش؟باید به کجا بسپاریم و کجا بریم برا اینکار؟

از دکتری که زیر نظرشین بپرسین اولش چیزی حدود یک ملیون و خورده ای میدی بعد سالی زیر دویس تمن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نه چقدر میشه هزینش؟باید به کجا بسپاریم و کجا بریم برا اینکار؟

من که پارسال گذاشتم اگه اشتباه نکنم ۲۳۰۰ میلیون گرفتن سالی ۱۵۰ هزار تومن.باید بری مرکز رویان شهرتون وقتی ۳۶ هفته شدی بهت میگن چی کار کنی

اوووو من یه هفته دیگه زایمانمه😑

برو فکر نکنم اشکالی داشته باشه الانم.چند هفته ای؟یه سری فرم باید پر کنی خودتو و همسرت روز زایمان میان بیمارستان همون روز یا دو روز بعدش یه آزمایش خون داره.یه سری شرایط داره ببین اصلا اون شرایط رو داری

من گذاشتم.تقریبا پارسال شب عید به دنیا اومد.یه هزینه اولیه میگیره و بعدم سالیانه باید یه پولی بدی

شما همه شرایطشون داشتین؟ آخه از من پرسیدن تو یک سال آخر عفونت داشتی یا نه منم تو بارداریم یکی دو بار عفونت داشتم

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  
شما همه شرایطشون داشتین؟ آخه از من پرسیدن تو یک سال آخر عفونت داشتی یا نه منم تو بارداریم یکی دو بار ...

منم تو بارداری عفونت داشتم ولی باید درمان شده باشه.یه سری داروها رو هم باید اصلا تو عمرت استفاده نکرده باشین مثل پردنیزولون