2777
2789

باسس سفیدبشورسرتو،ازداروخونه هم شامپوشپش بگیربشور

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو کوتاه نکن. هیچ فایده ای نداره. شپش تو سطح مو می شه و تخماش تو یک سانتیمتری سطح مو. شامپوشو حتما بگیر. بعد هم موهاتو با دقت از ته و لایه لایه با اتوی مو اتو کن. تخما می میرن(خشک می شن) و کم کم از موهات جدا می شن(یعنی بعد از اتو اگه رو موهات مونده بودن نترس...مردن).

سراغ درمان های خانگی هم نرو که وقت تلف کنی هستن. خود شپش با شامپوش از بین می ره و تخماش با حرارت بالای 60 درجه که منطقی ترین راه اتوی مو هست.

همه جا رو هم با جارو برقی با دقت تمیز کن. 

لباسایی که این مدت پوشیدی رو هم با دمای بالای شصت درجه تو ماشین لباسشویی بشور یا بذار تو کیسه دو هفته درشو ببند.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
موهاتو کوتاه نکن. هیچ فایده ای نداره. شپش تو سطح مو می شه و تخماش تو یک سانتیمتری سطح مو. شامپوشو حت ...

یعنی ممکنه تو لباسامم شپش یاتخمش مونده باشه

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
ميشه لطفا لطفا ي عكس از موهات بفرستي ببينم چطوريه؟من ي وقتايي ميبينم سرم خوني بوده همش فك ميكنم شپش ...

توعکس مشخص نمیشه عزیزم مامانم یه ساعت وقت میزاره تا چندتاتخم پیدامیکنه

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
یعنی ممکنه تو لباسامم شپش یاتخمش مونده باشه

بله ممکنه. البته خودش خارج از پوست سر و بدون تغذیه بیشتر از 48 ساعت زنده نمی مونه. ولی برای احتیاط و از بین رفتن خودش و تخماش باید یا لباس رو با دمای بالا بشورین یا ببندین دو هفته بذارین یه جایی که پاکسازی بشن.

همه لباسا رو نه...لباسایی که تو این چند روز پوشیده بودی. به برس و کش سر و هدبند و شال و روسری هم دقت کن. اتو کردن هم از بین می بردشون. دمای اتو بالاست. مثلا شال و روسری و کش سر رو می شه اتو کرد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!