2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ازهمه خودت بروحموم وبشین ی آرایش غلیظ بکن با ی لباس بازه شیک بپوش،ی آهنگ خوب انتخاب کن،وشامی ک دوست داره براش درست کن،کیکم اگ خودت درست کنی ک عالی میشه،تو اتاق خواب شمع روشن کن و گل پرپر کن بریز،بعدشم هدیشوبزارزیره بالشتش بهشم نگوتاسوپرایز شه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
تولدش مبارک.نه کیک کوچیک بگیر.غذایی که دوست داره رو درست کن.بیشتر از همه به خودتو خونه برس.یه تولد ب ...

مرسی عزیزم از تبریکت،چشم خونه از دیروز مرتب کردم و غذا هم گذاشتم،نمیدونم ببرمش بیرون یا همین خونه خوبه؟

دیگه چه کار کنم؟

من میگم اگه شاغله.خونه رو تر تمیز و تزیین کن.رو میز کیک و ژله و شمع بزار.زنگ بزن بگو داشتم کابینتارو تمیز میکردم افتادم دستم درد میکنه بیا خونه که بریم دکتر.اومد برقارو خاموش کنو غافلگیرش کن

منو سه تا دخترام یه طرف😍😍تموووم دنیا یه طرف
اول ازهمه خودت بروحموم وبشین ی آرایش غلیظ بکن با ی لباس بازه شیک بپوش،ی آهنگ خوب انتخاب کن،وشامی ک د ...

مرسی عزیزم از ایده ات،کیک تا حالا نپختم راحته خودم درست کنم؟

من میگم اگه شاغله.خونه رو تر تمیز و تزیین کن.رو میز کیک و ژله و شمع بزار.زنگ بزن بگو داشتم کابینتارو ...

به ژله فکر نکرده بودم مرسی عزیزم میرم الان ژله میذارم،راستی با خامه صبح میشه کیک رو خامه کشی کرد؟

به ژله فکر نکرده بودم مرسی عزیزم میرم الان ژله میذارم،راستی با خامه صبح میشه کیک رو خامه کشی کرد؟

میشه ولی باید با پود قند خوووووبب بزنیش که سنگین بشه.ولی خامه قنادی رو اماده دارن میتونی بخری

منم 5 عید تولد شوهرمه از الان دارم فک میکنم چیکا کنم موندم😢😡

هیچوقت به فکر این نباشین که بهترین تولد گرونترینه.یه کاری کنین به یادماندنی ترین باشه