sudiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 380 عنوان چه نوع بالشی برای نوزاد مناسبه؟ 947 بازدید | 9 پست سلام خانما من یه نوزاد دو ماه دارم روی هر نوع بالشی میذارمش پشت سرش خیلی عرقمیکنه داخل بالش پر و الیاف مصنوعی که گلوله گلوله ان گذاشتم رویه هاشونم همه نخی و مناسب شما از تجربه هاتون بگید لطفاینی تابستون بشه چی بذارم زیر سرش ؟ 1397/11/21 | 12:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 عرق کردن سرشون طبیعیه فک نکنم ربطی ب بالش داشته باشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29551 اکثر بچه ها عرق می کنن موقع خواب. آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
داوینچی عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2611 بالش نوزاد فقط باید پنبه باشه روکش هم نخ صد در صد من از سه ماهگی بالش گذاشتم فرم سرش هم خیلی خوبه
sudiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 380 تایک سالگی به کل نبایدبالش بزاری فرم سرش بدمیشه والا بالش سرویسش که یه لایه نازکه اصلا بالش حساب نمیشه اما هروقت پیش دکتر یا بهداشت میرم میگن سرش یکم بلندتر از بدنش باشه الان به پهلو نمیمونه برمیگرده به پشت یه موقع بالا اورد تو بینی و مجرای تنفسیش نرهنمیدونم چیکا کنم دیگه طفلی همش پشت کلش خیسهحالا خوبه مو هم نداره🤪