2777
2789
عنوان

فرار از خانه

4637 بازدید | 60 پست

بچه ها سلام خیلی خلاصه می‌خوام تعریف کنم لطفاً راهنماییم کنین خیلی کم آوردم و نمیتونم اصلا درست تصمیم بگیریم ...

دیروز مادر شوهرمو جاریم سره یه موضوعی بحث کردن ک صد درصد حق جاریم بود و منم ازش دفاع کردم جاریم شوهرش بحث کردن منم زنگ زدم شوهرم گفتم داداشتو بیا ببر بیرون اینا بحث کردن همش داره تندتر میشه اونم گفت باشه اینا رفتن بیرون منو شوهرمم شب مهمون بودیم ک جاریمم ب اون مهمونی بردیم شب شوهرم ک اومد گفت چیشدع خلاصه من همه چیو تعریف کردم حتی گفتم ک من ازش دفاع کردم و مامانتم از من ناراحت شده بود ب من گفت روی آتش بنزین نمیریزن ..

شب ک از مهمونی برگشتیم شوهرم گفت بیا بریم بالا بهشون سر بزنیم بهش گفتم ن تو میخوای برو من تصمیم دارم چند روزی بالا نرم اونم گفت چرا گفتم چون مامانت بهم گفت آخرش من رویه اصلی تورو ندونستم یعنی ب من گفت نمیدونم تو خوبی یا بدی 

شوهرم ناراحت شد رفت بالا نمی‌دونم بهش چی گفتن ک یهو اومد (جاریمم پیش‌من بود)گفت اگر دو سه روز نری دیگ حق نداری بری بالا منم گفتم وا ب تو چ ربطی داره تو چرا ب همه چی دخالت می‌کنی من صدام زیاد بود اومد جلو گفت صداتو بیار پایین اینجا خونه پدرت نیس همینی ک گفتم منم کوتاه نیومدم ک آخرش تبدیل شد ب یه دعوای خیلی بزرگ ک شوهرم برای دومین بار روم دست بلند کرد اونم جلوی جاریم منم هر چی از دهنم اومد بهش گفتم ک دوباره بهم دست بلند کرد دیشب جاهامونو جدا کردیم تا صبح دندونش درد میکرد نخوابیده صبح رفته سره کار الآنم دیدم اومده رفته بالا شوهر من اصلا دهن بین نبود نمی‌دونم چیشدع بهش 

ولی خیلی ناراحتم از یه طرفم احتمال اینکه باردارمم زیاده حدس میزنم ولی تست نزدم می‌خوام از خونه برم چند روزی چون خیلی خوردم کرد دیشب دلم کلا ازش سرد شده ولی خون بابام نمیرم می‌خوام برم ی جایی دیگ می‌دونم خیلی عصبی میشه همه حارو‌میریزه بهم ولی دلم نمی‌خواد بمونم اینجا از یه طرفم کارت بانکیمم دست اونه دیروز بهش داده بودم نمی‌دونم چیکا. کنم تورو خدا راهنماییم کنین 

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی کجا بری . با رفتن ب غیر از خونه پدر کارتو بدتر میکنه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
وا ادم خودشو بخاطر جاريش انقدر تو دردسر نميندازه به نظر من مقصر خودتى 

آخه مادر شوهرم یه اخلاقی داره که همش فک‌میکنه حق خودشه و حرف مردم کلا الکی هستند مننم‌حرصم گرفته بود

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

حالا هم اگه میخوای بری قهر برو خونه پدرت،چون خیلی حرف درمیاد پشت سرت هاا،حتی میتونن تهمت بزنن،برای یکی از اقوام ما مشابهش پیش اومد طلاقش دادن چون گفتن معلوم نبوده این چند شب کجا بوده،درحالیکه خونه پدرش بود ولی به دروغ میگفتن اینجا نیست،ندونستن چه دردسری براشون درست میشه با این دروغ

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

اولا که نباید خودتو تو دعوای مادرشوهر وجاریت دخالت میدادی دومی اشتباهت این بود علنی گفتی دو سه روز نمیخوای بری خونه مادر شوهر ،سومین اشتباهت جر و بحث با شوهرت بود من خودم فمنیستم مدافع حقوق زنانم سرسخت ،ولی متاسفانه جامعه ما مرد سالاره وقتی مرد عصبانیه همه زورش میره تو بازوهاش برعکس خانوما که موقع عصبانیت زبونشون تند وتیز میشه ،فرار از خونه راهش نیست اگه نمیتونی زندگی کنی برگرد خونه پدریت ،اگه شرایط برگشتن ب خونه پدریت رو نداری بعد از این دیگه نذار کار به اینجا بکشه و شوهرتو خیلی دیر ببخش ،وقتی کسی رو همیشه ببخشی یادش میره هر اشنباهی یه تاوانی داره ،بذار تاوان اشتباهش طرد شدن باشه

فمنیستم ،و عکس پروفایلمم آرم فمینیسته