2777
2789
عنوان

رنگ گردن مو

150 بازدید | 20 پست
سلام

۴فروردین عروسیمه و دلم میخاد موهامو رنگ کنم

موهام مشکیه

البته ن مشکی تیره

یکم مایل ب حناییه

از ی طرفم میترسم موهامو بریزه و ضررداشته باشه

رنگی ک دوس دارم طلایی روشنه ولی مامانم میگه چون موهات مشکیه روشن نمیشه متوسط میشه

متوسطم خوبه

بنظرتون اگر موهام طلایی باشه ابروهام مشکی بد مبشه؟

اخه شوهرم نمیذاره ابرو رنگ کنم

عروسی کردم😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم برا عروسیم مشکی بودم هنو بعد ۴ سال نگا عکسم میکنم .طبیعی نشده برام .روشن سن رو بالا نشون میده 

مشکیه ک جذاب میشه لباس سفید مو مشکی .

ودر ضمن با موطلایی ابرو مشکی اصن نمیاد 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
به نظرم عروس باید مشکی باشه چون هیچ وقت از مد نمی افته ولی سلیقه ایه دوستم

اخه موی مشکی رو هرچقدم روش کارکنی خوب دیده نمیشه...

منم میخاستم مشکی باشه ولی دخترخاله هام گفتن عروس ک میشی باید چهرت با دوران مجردیت فرق کنه ی تنوعی بشه

دیدم بد نمیگن

عروسی کردم😄

بله موی روشن با ابروی مشکی بد میشه

و صد البته عروس با رنگ موی روشن و طلایی هم جالب نیست هم سن رو بالا میبره هم خیلی حالت زنونه داره عروس باید دخترونه باشه جووون نه زن جا افتاده یا موی مشکی یا نهایتا توی تن قهوه ای

بعد عروسی برو طلایی کن

یا هم بگو ارایشگرت برات لایت در بیاره .رنگ کامل دیگه الان زیاد مد نیس .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

من مخالف اینم موی عروس تیره باشه ،عروس باید توی جمع بدرخشه،تا میتونه و جاداره کاری کنه خوشکل بشه😍

نهایتا رنگ و لایت کن نمیخوای زیاد روشن بشه و زیادم اسیب ببینه،من زمینه شکلاتی و لایت کنفی رو دوست میدارم

بعد از ازدواج تقویت کن موهاتو ،بالاخره که رنگ میکنی

بدم میاد عروسا موها رو تیره میکنن یعد فردای عروسی بلوند میکنن 

اخه بزار خوشکلیتو ملت شب عروسی ببینن

اخه موی مشکی رو هرچقدم روش کارکنی خوب دیده نمیشه... منم میخاستم مشکی باشه ولی دخترخاله هام گفتن عرو ...

مهم خودت و سلیقه ی خودته

انقدر عروس اون شب با لباس و تاج و تورو ارایش میدرخشه 

منم عروسی دختر داییم چند روز پیش بود موهاشو رنگ و لایت کرد اصلا خوشگلیه موی مشکیشو نداشت ولی خوب خودش دوست داشت

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
اگر تبروهامم رنگ کنم چی

رنگ کنی ک با موهات همخونی داشته باشه .قشنگه .

سلیقه ایه ک رنگ کنی موهات یا بزاری مشکی بمونه .من اینطوری دوس داشتم برا خودم 

روز عروسیم ۱۰تا عروس بودیم تو سالن همه موهاشون بلوند و روشن بود من مشکی ‌.همه میگفتن اون ک موهاش مشکی از همه قشنگ تر شده 😎😎😎

اخه مشکی هم قشنگه

عزیزم شنیون توی موی روشن بیشتر خودش رو نشون میده نه کامل و یکدست روشن

رنگ و لایت منظورمه 

حتما هم ابروهات رو رنگ کن گلم

بزار شب عروسیت قشنگیات مشخص بشه،چون اون شب شما توی چشمی