2777
2789
عنوان

دزد بی شرف😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زیاد طلا ندارم . ولی همون چند تیکه رو هم گذاشتم صندوق امانات بانک. من و دخترم هیچی طلا استفاده نمیکنیم. از بس این سری که طلا گرون شد خبر بچه دزدی و دزدی شنیدم گفتم همون بهتر این چند تیکه رو هم استفاده نکنیم. 

بله احتیاج بد دردیه ولی اگه وجدان باشه ادم به همنوعش رحم میکنه تو پرانتز بگم من ۳۴ سالمه دختر بچه نی ...

منظورم از دختر جان دختر بچه نبود، همون حکم عزیزم رو داشت

عزیزم به اون روز نیوفتادی که بفهمی

امیدوارم هیچوقتم نیوفتی

منم نیوفتادم اما میدونم استانه تحمل هر کس یه جاست وقتی به اون استانه برسه دیگه حتی همنوعشم دشمنش میدونه باعث و بانی ه نداشته هاش میدونه میگه چرا اون داشته باشه من تو فقر دست و پا بزنم چرا اون بره سفر من حتی نون شب زن و بچمم نداشته باشم

اون موقع فکر میکنه هیچ کس وجدان نداره دیگه چرا اون وجدان داشته باشه

ببین اینایی که میگم اصلا توجیه برای دزدی کردن نیستا دارم میگم وقتی به اون نقطه میرسن دیگه براشون وجدان بی معنی میشه

دارم میگم اگه اقایون وجدان داشتن به هموطناشون رحم میکردن اونا بیشتر از 4 تا سکه دارن دزدی میکنن از هممون واسه همینم روز به روز توان خریدمون کمتر میشه، اینا رو میگم که مراقب خودتون بیشتر باشید

به زودی شاهد بچه دزدی، دزدی از منازل، ماشین دزدی و ... بصورت روزانه و خیلی عادی خواهیم بود

مراقب خودتون و عزیزانتون باشید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیگه دوبارع بیاد چیکار کنه اونچه بردنی بود برده متاسفانه

سامی جان هنوزم سفیده تخم مرغ میزنی؟عالی بوده مگه نه....یادمه پودر باقله و ماست  میزدن مادرتون واس سفیدی پوست.درسته؟توی یکی از تاپیکهای قدیمیتون خوندم.

منظورم از دختر جان دختر بچه نبود، همون حکم عزیزم رو داشت عزیزم به اون روز نیوفتادی که بفهمی امیدوا ...

باور کن از همینایی که میگی میترسم بخصوص بچه دزدی و کودک ازاری خیلی وحشت دارم اما چه کنیم ما که هرچی از توانمون بربیاد انجام میدیم ولی این وظیفه کساییه که ترجیح میدن خودشون رو بخواب بزنن

منظورم از دختر جان دختر بچه نبود، همون حکم عزیزم رو داشت عزیزم به اون روز نیوفتادی که بفهمی امیدوا ...

چقد تاسف باره این شرایط😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

همیشه ترفندهای سارقا رو از سایت های پلیسی مطالعه کنید....خونه رو تنها نزارید....حداقل تی وی رو روشن بزارید که صداش بپیچه تو خونه...وردودیهای خونه از بالکن و پشت بوم و در و پنجره ها رو مرتب از لحاظ امنیتی چک کنید و یه نکته خیییلی مهم اینکه هیچوقت دارایی هاتونو تو معرض دید نزارید...سعی کنید معمولی بگردید....زرق و برق و تجملات تحریک میکنه سارقا رو....یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه همیشه سه چیز رو منهان کنید.۱-زر(منظور پول و مال و اموال قیمتیه)۲-زور( زور رو قایم کنید یعنی زورنمایی نکتید تا باعث دردسر نشه)۳-زن چون اینا سه چیز جذب کننده و تحریک کننده اس 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
همیشه ترفندهای سارقا رو از سایت های پلیسی مطالعه کنید....خونه رو تنها نزارید....حداقل تی وی رو روشن ...

زن؟؟؟؟😓😓😓

یکی از نزدیکانم تعریف میکرد خیلیا میرن قصابی استخوان اشغالای گوشتا رو که برا حیوان ما میخریم میبرن و ...

الان دیگه وسعشون به اونم نمیرسه الان میرن سراغ اشغالای  مرغ😔😔😔😔😔

باور کن از همینایی که میگی میترسم بخصوص بچه دزدی و کودک ازاری خیلی وحشت دارم اما چه کنیم ما که هرچی ...

دلت خوشه 

اونا فقط به فکر اینن جیبشون رو پر تر کنن اگه به امید اینی که اونا برات امنیت رو تامین کنند سخت در اشتباهی

از دست اونا باید دنبال امنیت بگردیم!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.