2777
2789
عنوان

دزد بی شرف😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 77 پست
چجوریه؟ ی کم توضیح میدی عزیزم؟

اون پیازش رو باید بخری نوع مرغوب باشه بعد باغچه رو اماده میکنیم میکارییم فصل سرد سال گل میده ما خودمون شهریور میکاریمشون اب هم کم باید بدیم بعد که گلش تموم شد از خاک در میاریم تا سال بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ولی کاش بجایی که مردم بهم دیگه ظلم کنن حقشون رو مطالبه کنن

عزيزم مطالبه حقوق ب بهاي جان تموم ميشه 

حرف زدن اسونه خيليم اسونه 

ولي مردمي كه تو بدبختي باشن بيشتر تو بدبختي فرو ميرن چون پول اب و نون كل مغزشونو گرفته زماني براي فكر كردن ب حقوق ديگه ندارن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اون پیازش رو باید بخری نوع مرغوب باشه بعد باغچه رو اماده میکنیم میکارییم فصل سرد سال گل میده ما خودم ...

همون پیاز رو ک در آوردی سال بعد دوباره میکاری؟

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
عزيزم مطالبه حقوق ب بهاي جان تموم ميشه  حرف زدن اسونه خيليم اسونه  ولي مردمي كه تو بدبخت ...

نمیشه اینجا حرف زد واضح اگه بینوایان رو خونده باشید اخرش مثل همون اتفاقات میوفته اگر اوضاع به همین منوال پیش بره

نمیشه اینجا حرف زد واضح اگه بینوایان رو خونده باشید اخرش مثل همون اتفاقات میوفته اگر اوضاع به همین م ...

من كواخر عاقبت رو بدتر از حالا و عادت كردن مردم ميدونم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دوستان مواظب گزارش انتن ها باشین ک قطع نشین من ک اون هفته قطع شدم بابت این حرفا

😂😂😂خيلي بچه بازيه خدايي

ما ساختمان سازی دارییم یه شب که نگهبان نیومده رفتن تو ساختمان تمام سیمای برق رو کشیدن از تو دیوار بردن یعنی فکر کنید چقد میتونن پست و بدذات باشن اون سیم ها نهایتش یکی دو میلیون بتونن بفروشن ولی خسارتش واسه ما چند میلیون بیشتر بود چون سیمکشی  داخلی بود

ما ساختمان سازی دارییم یه شب که نگهبان نیومده رفتن تو ساختمان تمام سیمای برق رو کشیدن از تو دیوار بر ...

اه چقد حس بدي ميده اينكارا به صاحب مال 

2790
2778
2791
2779
2792