2821
2789
عنوان

شیر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 21 پست
منم شیشه دادم به پسرم الان به زور سینمو میگیره مجبورم همش بدوشم بدم بهش ایندفه رفتیم دکتر وزن نگرفته ...

خیلی سخته ولی دو روز بهش شیشه نده بزار گرسنه بشه میخوره دکتر بهم گفت بچه زود عادت میکنه هم خودت اذیت میشی هم خودش ولی به نفع هر دوتون هست

من به دخترم شیر شیشه ندادم سینه رو گرفت ولی ۵ ماهگیش داروم شروع شد دوباره شیشه دادم بهش 

مجبورم چون ازش خون میاد نمیشه به بچه شیر داد. چطور با پستونک شیر بدم. از یه سینه ام خون میاد.فکر کرد ...

من تاحالا زخم نشده سینم ولی شنیدم اشکالی نداره حتی اگ خون میاد شیر بدین به بچه مثکه قطع کردنش بدتر میشه البته فک نکنم بشه خیلی دردناک بنظر میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجبورم چون ازش خون میاد نمیشه به بچه شیر داد. چطور با پستونک شیر بدم. از یه سینه ام خون میاد.فکر کرد ...

حتما حوله گرم بزار من تجربه ام رو میگم دو تا بچه دارم حوله گرم خیلی خوبه شیرت راحت تر میاد و سفت نمیشه

من تاحالا زخم نشده سینم ولی شنیدم اشکالی نداره حتی اگ خون میاد شیر بدین به بچه مثکه قطع کردنش بدتر م ...

درست میگن اگه شیر ندی بدتر میشه سینه ات سفت میشه درد میگیره بچه ام به سختی میخوره