shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عنوان نی نی یار 73 بازدید | 6 پست تاپیک زدم حذف کردین البته می دونم یه مشت عقده ای ریخته تو این سایت ولی خوب دوس دارم علتش بدونم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊 1397/11/21 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیماجووووون عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 236 عزیزم شما برو اتحادیه...اگه مجوز کار داشته باشن و ثبت شرکت شده باشنمیشه ازشون شکایت کرد
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عزیزم شما برو اتحادیه...اگه مجوز کار داشته باشن و ثبت شرکت شده باشنمیشه ازشون شکایت کرد من می دونم کارمغیر قانونی بودهدلیل موجهی همندارمولی مشکل زیاد داشتمزمان هم کم بودبرای همین این کارو کردم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عجب ... در انتخاب کلمات دقت بیشتری بفرمایید ! عزیزم شما خبر ندارین چی شده که آنقدر آدمهای مزخرفی هستن که الکی گزارش زدن واسه تاپیک من سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 در مورد چی بوده در باره ی یه شرکتی که پول منو خوردن و من نمی تونم از شونشکایت کنم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊