sednaym مدیر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 عنوان بچه ها ی لحظه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست بچه ها کاربرد ظرف ب شکل ماهی، چیه؟ غیر از گذاشتن ماهی توش دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔 1397/11/21 | 02:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 الویه. سالاد. پوره سیب زمینی. پلو. خیلی چیزا اره خب چ اشکالی داره چی بذاری توش خدا خیرت بده ک گفتی والا دگ داشت م از خریدش پشیمان میشدم دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 کلا ولی خرید این چیزا جا میخواد. من که اگه دوست داشته باشمم، جا ندارم. منظور جا واس گذاشتنش تو کابینت و.... ؟ دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
آنااهیتا عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4170 اره خب چ اشکالی داره چی بذاری توش خدا خیرت بده ک گفتی والا دگ داشت م از خریدش پشیمان میشدم ولی به چه درد میخوره... جات تنگ میشه فقط.
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 ولی به چه درد میخوره... جات تنگ میشه فقط. اینم حرفیه والا راس میگی دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 آره. چند زده؟ من سی خریدم تو سایتا بیستو هش تا چهلو خورده ای هم هس من سایز بزرگ شو خریدم فقط دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
آنااهیتا عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4170 اینم حرفیه والا راس میگی به جاش یه ظرف مثلا تابه کوچیک تفلن بخر. آخه اینا فقط جا تنگ کنه. یا ظرف پیرکس لازانیاخوری بگیر.
آنااهیتا عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4170 من سی خریدم تو سایتا بیستو هش تا چهلو خورده ای هم هس من سایز بزرگ شو خریدم فقط اتفاقا سایز بزرگش به درد بخوره. چون خیلی استفاده داره
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 به جاش یه ظرف مثلا تابه کوچیک تفلن بخر. آخه اینا فقط جا تنگ کنه. یا ظرف پیرکس لازانیاخوری بگیر. ... راستش عزیزم اون روز بیرون بودیم جلوی مامانم گفتم خوشم میاد اونم خریده واس تولدم 😍 تولدم پس فردا س😁😁😁 دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
آنااهیتا عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4170 راستش عزیزم اون روز بیرون بودیم جلوی مامانم گفتم خوشم میاد اونم خریده واس تولدم 😍 تولدم پس فردا س😁 ... آخی عزیزدلم. حوب پس باید بزاری روسرت کادوی مامانو. دستشم ببوس.
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 آخی عزیزدلم. حوب پس باید بزاری روسرت کادوی مامانو. دستشم ببوس. فدات بشم 😍😍😍😍 دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
پیتزابانوشابه عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1083 کاربردش فقط راحت شدن خیالته به خاطرحروم کردن پولی که دادی به جاش توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم
sednaym مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1537 کاربردش فقط راحت شدن خیالته به خاطرحروم کردن پولی که دادی به جاش ببخشید یعنی چی؟ دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔