2777
2789
عنوان

بنظرتون این پیامو بدم بهش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست

توشرایط جدیدی قرار گرفته و احساس مسعولیت بیشتری بهش تعلق گرفته شاید همینا اشفتش کرده 

ب دلت بد راه نده

توهمیچین اوضاعی بنظرم فضای خونه رو اروم کن و جنجال درس نکن سعی کن رو بی اهمیتیاش حساسیت نشون ندی جلو خودش

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم خوب بودم ک کار ب اینجا کشیدمن بخاطر تو همه کار کردم پا گزاشتم رو همه خاسته هام از دوست و فامییل و خانوادم گزشتم ولی تو کسی بودی ک همه جوره منو نادیده گرفتی ازین ب بعدم منم میشم مث تو ی ادم سرد و بی احساس دیگه تو خواب منو مث سابق میبینی دیگه ام کاری ب کارم نداشته باش منم با تو کاری ندارم هرکی واسه خودش زندگی کنه

توشرایط جدیدی قرار گرفته و احساس مسعولیت بیشتری بهش تعلق گرفته شاید همینا اشفتش کرده  ب دلت بد ...

چ مسئولیتی منم ک از صب تا شب دارم جون میکنم شبا تا صب بالا سر بچم بیدارم اون حتی ده دقیقه از خوابش نمیزنه ک بچه رو نگه داره

نوشتم خوب بودم ک کار ب اینجا کشیدمن بخاطر تو همه کار کردم پا گزاشتم رو همه خاسته هام از دوست و فامیی ...

زندگیتون سردتر میشه . فکر نکن با این پیام میاد میگه عزیزم من اشتباه کردم و حق با توئه و جبران میکنم .

فقط بدتر میشه شرایط

اصلا نده گلمم اصلاااا ببین اصلا ندیا 😖 تورو خدا گند میخوره به زندگیتون این رفتار مردا برا اینه که ببینن زن تا کجا تحمل میکنه اصلا به بی محلیاش محل نده نزار فک کنه برات همه چیز و همه کسه محل نداد کار خودتو بکن برات مهم نباشه ولی اصلا این پیامو نده

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 
چ مسئولیتی منم ک از صب تا شب دارم جون میکنم شبا تا صب بالا سر بچم بیدارم اون حتی ده دقیقه از خوابش ن ...

میدونم من خودم زنم و مادر من اینارو از رو تجربه گفتم خانومی اگه میخوای زندگیتوبسازی

اصلا نده گلمم اصلاااا ببین اصلا ندیا 😖 تورو خدا گند میخوره به زندگیتون این رفتار مردا برا اینه که ب ...

خب چیکار کنم دارم میترکم بخدا دست روم بلند کرده دفه قبل هشت ماهه حامله بودم ک چند بار منو هل داد هیچی نگفتم ک اینجوری شده

میخام محکم باهاش برخورد کنم نمیخام اینکارش براش عادی بشه

حرفا با پیام ب جایی نمیرسه 

اگه میخوای باهاش برخورد کنی حضوری فقط جواب میده

ب نظرم ناراحتیتو از این کاراش با سرسنگینی بروز بده اما این تکست اصلا مناسب نیست.مرد یکم احساس زنونه میخواد تا جذب بشه.بهش فرصت بده و خودتو یکم ازش دور کن تا احساس تنهایی کنه

میخام محکم باهاش برخورد کنم نمیخام اینکارش براش عادی بشه

خوب میکنی و باید هم محکم باشی. ولی پیام نده 

رودررو باهاش حرف بزن ، نه از موضع بالا. بهش بگو نیاز به کمکش داری و اینکه دلخوری ازش