2777
2789
عنوان

نظر شما

103 بازدید | 8 پست

به نظرم همه اينايي كه قصد ازدواج ندارن و اينايي كه به شوهواي خودشون خيانت ميكنن و همه همه اون خانوما و دخترايي كه نيازاشون و از راه غير شرعي با مرداي زندگي دار برطرف ميكنن لعنت بهشون

امان از اين زن ها

هميشه پاي يك زن در ميان است...

هرچند كه خودم هم دختر هستم اما واقعاً متأسفم براي جنس زن كه انقدر ميتونه زندگي خراب كن باشه يه وقتايي

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی نفرینت جای مردا خالی بود عزیز این یک ، دو  با فرض اینکه زنا دارن وارد رابطه با مرد متاهل میشن اگر اون زندگی اینقدر سسته که با ورود یه زن دیگه از هم میپاشه پس چه بهتر که زودتر بپاشه اکثر مردایی که دوست دختر دارن زندگی گل و بلبلی ندارن  اختلاف از جای دیگه شروع شده زندگیشون به یه نخ وصله  بعد کافیه بفهمن مرده رفته دوست دختر گرفته چنان شلوغش میکنن که اصلا یادشون میره خودشون قبلا رابطه رو خراب کردن  ، آدمایی با طرز تفکر شما همونایی هستن که وقتی شوهرشونو تو خیابون با یه زن ببینن اول زنرو میزنن سه خیلی از مردا مطمئن باش اگر مهریه نبود درجا طلاق میگرفتن راحت زندگی میکردن یا یکی دیگه  مهریه بلای جونو خیلی از مرداس به خاطر همین زنارو دور میزنن  و زنا کاملا به این قضیه واقفن که گر مهریه نداشتن  یارو حاضر نبود یه دقیقه باهاشون زندگی کنه . اینا رو میگم چون هی افتاده تو دهن زنا داره میچرخه که زنای دیگه دارن مارو بدبخت میکنن عزیز رابطه تون رو نجات بدید گیر ندید به هم که اینقدر خشم و نفرت راجع به جنس خودمون داشته باشیم

توی نفرینت جای مردا خالی بود عزیز این یک ، دو  با فرض اینکه زنا دارن وارد رابطه با مرد متاهل می ...

عزيز جان مرد بد ام داريم

اما يه خانوم تا وقتي ميدونه يه مرد زن و زندگي داره بيخود ميكنه به اون مرد چراغ سبز نشون ميده