2777
2789
عنوان

ازدواج شوهر 😦

1090 بازدید | 50 پست

وایییی خدانکره اصلا فکرشو کردید

خواب بودم کابووس دیدم شوهرم ازدواج کرده منو طلاق داده با یکی دیگه  وای قلبم هنوزم درد میکنه خدا سر هیچ کسی نیاره ـفکرشو کردید هوو بیارن یا ازدواج دوم؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

منم یه شب خواب دیدم شوهرم سلطان سلیمانه یه زنشم ازش بچه داره میومد سوتینشو وا میکرد بچشو شیر بده

من یه گوشه اتاق وایساده بودم اینجوری نگا میکردم  

نمیدونستم باید ب کی حمله کنم.دودقه دیگه خواب میبودم سنکوب میکردم

آخ ازِتا....😒
منم یه شب خواب دیدم شوهرم سلطان سلیمانه یه زنشم ازش بچه داره میومد سوتینشو وا میکرد بچشو شیر بده من ...

😂

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مال من ازدواج کنه از شرش خلاص بشم

کثافت خیانتکار

منکه حق طلاق دارم ولی اینقد هی میاد گریه میکنه تهدید به خودکشی میکنه که همه دلشون براش میسوزه 

نمیگن این جونور اگه براش مهم نبود که به اینجا نمیرسید

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

خدا نیاره ولی اگه اورد به ک و ن م م نیست حتما لیاقت منو نداشته قسمت من با اون نبوده 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
کاش مال من ازدواج کنه از شرش خلاص بشم کثافت خیانتکار منکه حق طلاق دارم ولی اینقد هی میاد گریه میکن ...

بگو برو بکش ببین میکشه 😒جون شیرینه هیچیش نمیشه

اوه شوهره من که بعده دو روز از طلاقم ازدواج کرد.. چنان جگرم سوخت که حد نداشت

وای😔😔😔😔چه دردی خدا سر هیچکسی نیاره سخته

خدا نیاره ولی اگه اورد به ک و ن م م نیست حتما لیاقت منو نداشته قسمت من با اون نبوده 

واقعا حرفه میگی یا جدا اینجوری؟ میتونی 

بگو برو بکش ببین میکشه 😒جون شیرینه هیچیش نمیشه

الان پاش شکسته 

با خانوادش گفته تو باشگاه شده

به مربیش گفته تصادف

بمن گفته از پشت بوم خودشو انداخته

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی