2777
2789
میترسم استراحت بدم😥😢

اصلا نترسین من خودم این مرحله رو پشت سر گذاشتم.ترس بهتون فشار عصبی وارد میکنه خستگی مغزی هم دارین دیگه بدتر با این وضعیت برین سر درس چیز زیادی متوجه نمیشین.نمیگم کلا درس رو بزارین کنار ولی سه چهار روز تایم رو کم کنین دنبال اون کاری که دوست دارین انجام بدین برین تا مغزتون آرامش پیدا کنه بعد دوباره پر قدرت شروع کنین.

اولا استرس رو بندازین دور.چون از همه چی عقب میندازه شمارو.اگر استرس به این حد داشته باشین جز عقب مون ...

استرسم گاهی خیلی وحشتناکه که احساس میکنم حتی با افسردگی قاطی میشه اینقدر که لاغر میشم اصلا تو خونه هم متوجه میشن حتی میگن لاغر شدی. بعد اینکه برنامه ریزیم یکم ایده آله فکر میکنم بخاطر اینه منه لعنتی هم حتی برنامه مشاورمو هم نخواستم و باز چسبیدم به برنامه خودم🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از طرف دیگه هم اینقدر برنامه ریزی کردم و نشده دیگه واسم کم کم عادی داره میشه که من نمیتونم 

انرژی منفی نده به خودت با ساعت کم شروع کن روزی پنج دیقه اضاف کن یهو میبینی کلی شده من ساعت مطالعمو از ۴ ساعت اوردم به ۱۱ ساعت

آره بابا منم شادم واقعا در صورتیکه اوایل همه میگفتن اشتباه کردی ولی من دنبال علاقم رفتم

بله همه میگن فرهنگیان خوبه مخصوصا واسه خانوما

ولی از نظر من فرقی با دبیرستان نداره انگار 

منم یکی از بهترین تصمیمم نرفتن فرهنگیان بود

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
استرسم گاهی خیلی وحشتناکه که احساس میکنم حتی با افسردگی قاطی میشه اینقدر که لاغر میشم اصلا تو خونه ه ...

خب این اسیب به خودتونه عزیزم.کنکور نصفش خوندنه نصفش ارامش.من خیلی از افراد رو میشناسم که بخاطر استرس عقب موندن.حتی خودم سال اول کنکورم همینطوری درگیر بودم ولی یاد گرفتم بعد کنکور رفتم دنبالش و کلا اثرش رو سعی کردم از بین ببرم.

انرژی منفی نده به خودت با ساعت کم شروع کن روزی پنج دیقه اضاف کن یهو میبینی کلی شده من ساعت مطالعمو ا ...

اوهوم همینه مشکلم از همون مهرماه میخواستم روزی مثلا ۱۵ ساعت بخونم که تا الانم نشده 

شماکه رشتتون تجربیه نمیدونیدبعدتزریق امپول ویتامین دی  چقدبعدش جذب بدن میشه؟چندساعت یاچندروز؟

عزیزم پزشک نیستیم ... ما فقط چیزای خیلی ابتدایو تو کتاب خوندیم که اکثرش غلطه 

کاش یهویی همونی بشه که میخوام  
بله همه میگن فرهنگیان خوبه مخصوصا واسه خانوما ولی از نظر من فرقی با دبیرستان نداره انگار  منم ...

دانشگاهی که من رفتم مصاحبه فاجعه بار بود چند تا مسئول عقده ای داشت که رفتارشون با بچه ها واقعا بد بود همه چی هم زور و اجبار در ازای حقوق کمی که میدن مشکلاتی هم داره