2777
2789
اخه خیلی وقت کمی مونده 😢

من 20 تا کتاب دارم

هر کدوم800 ص😀😀😀 

اوایل میترسیدم ازشون

ولی وقتی ب تهش فک میکنم انگیزم بیشتر میشه

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
نه بابا خیلی وقت زیاد هم مونده من چند روز پیش میگشتم تو برنامه ها ی کنکور حتی ۸۳ روز مونده به کنکور ...

از طرف دیگه هم اینقدر برنامه ریزی کردم و نشده دیگه واسم کم کم عادی داره میشه که من نمیتونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور یه طرف قضیه انتخاب رشته و انتخاب کردن از بین دانشگاه های مختلف یه پروسه پیچیدست اووووووف خدایا ...

واقعا ؟ اخه من خودم به فرهنگیان علاقه ندارم .. امسالم مقاومت کردم و نرفتم الان پشیمون شدم 

کاش یهویی همونی بشه که میخوام  
من عقب موندم.. وگرنه وقتی حتی یکم تلاش میکنم نتیجه شو میبینم. مثلا تو آزمونم ادبیات و دینی رو اصلا ن ...

اولا استرس رو بندازین دور.چون از همه چی عقب میندازه شمارو.اگر استرس به این حد داشته باشین جز عقب موندگی که خودتونم الان میبینین چیزی نداره براتون.دوما اینکه برنامه ریزی منطقی انجام بدین برای خودتون.روی نقاط قوتتون فعلا کار کنین تا انگیزه بگیرین.بعد کم کم برنامتون رو سنگین تر کنین.اگر خودتون نمیتونین برنامه ریزی کنین و این بحران رو مدیریت کنین بهتره برای مدتی تحت نظر یکی باشین تا روی روال بیفتین بعد خودتون ادامه بدین.اگر هم میتونین برنامه ریزی کنین من میتونم اصولش رو بهتون بگم خصوصی تا خودتون مشکلتون رو حل کنین.

اخه یه بار دیدم از درسا گله کردید ... گفتم شاید ناراضین ... ویه سوال تا 10 سال دیگه کار واسش هست ؟

آره خب همیشه گله میکنم😂شمام دیدی؟ 😃😃😃خیلی سخته 

بله هست ببین شما از الان به فکر کار نباش سعی کن رتبت خوب شه و به ۳ رشته اصلی برسی 🤗

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
کنکور یه طرف قضیه انتخاب رشته و انتخاب کردن از بین دانشگاه های مختلف یه پروسه پیچیدست اووووووف خدایا ...

چه جالب منم اول که کارشناسی قبول شدم 

با خودم میگفتم کاش فرهنگیان زده بودم درصورتی که اصلا علاقه نداشتم.

ولی بعداز تموم شدن کارشناسی وقبول شدن تو ارشد واقعا خوشحالم فرهنگیان نبودم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
کیه کنکورت؟

30 خرداد

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
واقعا ؟ اخه من خودم به فرهنگیان علاقه ندارم .. امسالم مقاومت کردم و نرفتم الان پشیمون شدم 

الان عاشق پرستاری هستم دانشگاهمون هم آزاده 

فرهنگیان رفتم مصاحبه قبول هم شدم ولی شرایطش با روحیه من نمی‌خورد اجبار یه سری مسائل و کلا محیط بسته ای داشت 

آره خب همیشه گله میکنم😂شمام دیدی؟ 😃😃😃خیلی سخته  بله هست ببین شما از الان به فکر کار نباش س ...

اره دیدم 

چشم اخه من فقط شرایط دارو رو دارم .... البته سرمایه دارو خانه ندارم   

کاش یهویی همونی بشه که میخوام