2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم

405 بازدید | 23 پست

خانواده همسر سابق برام حرف درآوردن من دوست پسر داشتم برا همین نموندم و طلاق گرفتم. این در حالیکه اون منو طلاق داد و گفت در حدم نیستی. تو تاپیکام هست. واقعا ب خاطر ایم تهمت دلم شکسته.... یا فاطمه زهرا آبروم رو ب تو سپردم تو نزار این لاشیا ازم بدزدن. خ داغونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیکاتو خوندم قبلا 

حرف باد هواس 

توام در موردشون بروحرف بزن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ترکا یه مثل دارن میگه

گلنیم سنی بوشارام سنه شاخ شاخا قوشارام

یعنی عروسم طلاقت میدم پس آماده ی حرفایی که پشتت میزنم باش

خودت و ناراحت نکن اونا میخوان تو رو گناه کار نشون بدن 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ترکا یه مثل دارن میگه گلنیم سنی بوشارام سنه شاخ شاخا قوشارام یعنی عروسم طلاقت میدم پس آماده ی حرفا ...

در حد ناموسی آخه؟ از خدا هم نمیترسن؟! خودشون رو هم دارن گول میزنن؟! خودشون اومدن گفتن فقط طلاق!!! یهو . شوکی ک بهم دادن بس نیس الان گناه تهمت رو هم ب جون خریدن؟

در حد ناموسی آخه؟ از خدا هم نمیترسن؟! خودشون رو هم دارن گول میزنن؟! خودشون اومدن گفتن فقط طلاق!!! یه ...

خب معلومه نمیترسن

خدا خودش میدونه تو قلب آدما چی میگذره بعدشم بذار هر زری میخوان بزنن شنونده باید عاقل باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

گلم اونها هم قصدشون ناراحت کردن شماست،پس قوی باش ناراحت نشو و محل نده،نزار به هدفشون برسن،خودشون بعد یک مدت بی خیال میشن،اگر کسی خبر از اونها میاره براتون اول بگو کسیکه دوست دار من باشه واینمیسته بد منو بگن و تازه خبر هم برام بیاره و ازشون بخواه دیگه حرف اونهارو پیش شما نیارن،درضمن شما هم بدگویی نکن ازشون که جلوه خوبی نداره،بزار همه بدونن اونها براتون مهم نیستن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند