2821
2789
عنوان

کوفته تبریزی

149 بازدید | 17 پست

سلام به همه کدبانوهای نی نی سایت😊

میشه کسایی که بلدن کوفته تبریزی های محشر درست کنن بیان دستور پختشون رو بگن🙏

من خیلی دوست دارم درست کنم اما بلد نیستم

لطفا همه نکته هاش رو بگید چون فوت های کوزه گری خیلی مهمه😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اندازه ها رو میگم خودت کم وزیاد کن 1کیلو گوشت 

نیم کیلو لپه

250گرم برنج 

یبزی هم مرزه و تره هست

یک عدد تخم مرغ دو قاشق رب ادویه و نمک و فلفل سیاه و زعفران و گردو و پیاز داغ و زرشک

طرز تهیه 

برنج و لپه رو نیم پز کن بعد تو غذا ساز خوب خردکن 

گوشتت رو حتما یا دوبار چرخ کن یا تو میکسر قشنگ جدا گانه میکس کن تا کاملا رنگش تغییر کنه میتونی خیلی کم از دنبه هم استفاده کنی بعد همه مواد رو بعلاوه سبزی و تخم مرغ و رب و نمک و ادویه و  عفران کاملا ورز بده تقریبا 15/30دقیقه باید ورز بدی بعدش پیاز داغ و گردو و زرشک رو داخل کوفته هات بزار و گردش کن اول داخل رو غن هر دو طرفشو سرخ کن بعد داخل اب در حال جوش که توش رب و پیاز داغ ریختی بنداز و درش هم نمیمه باز بزار بعد از کم شدن نصف اب درشو بزار و زیر گازتو خیلی کم کن تا اروم بپزه و ابش مثل سوس بمونه نباید زیاد ابکی باشه تمام

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
مرسی🙏ایشالا که بتونم خوب از آب در بیارم😂😊

فوتش تو این هست که خوب ورز بدی و گوشتشو خوب چرخ کنی که وا نرده

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
فوتش تو این هست که خوب ورز بدی و گوشتشو خوب چرخ کنی که وا نرده

موقع گرد کردن کوفته دستتو تو اب بزن بعد بکش روش که ترک نخوره و وا بره

اندازه ها رو میگم خودت کم وزیاد کن 1کیلو گوشت  نیم کیلو لپه 250گرم برنج  یبزی هم مرزه و ...

من شنیدم تو سبزی کوفته اینها رو هم میریزن

جعفری
گشنیز
تره
شوید
نعناع
ترخون
ریحون

بد میشه اینا؟؟؟؟؟

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃
من شنیدم تو سبزی کوفته اینها رو هم میریزن جعفری گشنیز تره شوید نعناع ترخون ریحون بد میشه اینا؟ ...

والله مزه کوفته فقط به مرزشه من این دستورو از مادر بزرگم دارم خیلی خ شمزه میشه نباید زیاد سبزی بریزی اون مزه اصلیش از بین بره اصلیش همون تره و مرزه هست حالا هرکی باب میلش یه چیزایی اضافه میکنه ولی کشنیز وشوید اصلا نزن مزه اش میده

نعناع هم نریز

من شنیدم تو سبزی کوفته اینها رو هم میریزن جعفری گشنیز تره شوید نعناع ترخون ریحون بد میشه اینا؟ ...

نه اینا نیست اش نمیخواد درست کنه که

سبزی کوفته فقط مرزه و تره هست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز