2777
2789
عنوان

سر نوزاد😢

265 بازدید | 17 پست

الان ۲۰ روزشه ولی سرش همچنان درازه.چون بخیه دارم مجبورم همش درازکش شیرش بدم و سرش اصلا ب پشت نمیشه گذاشت...شمام چنین تجربه ای داشتین؟کی سرش درست میشه؟چ کارایی لازمه ک انجام بدم

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از فامیلای ما پشت سر بچه ش از بچگی خوابیده س الان بچه کلاس اول میده هنوز همون جوری دقت کنی مشخصه  . میگن از بس سرش رو بالش بوده اونطوری نذار زیاد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

سرش درازه یعنی چی ؟شاید از این فرم های بیضی شکل هست خودتون فرم سرتون چطوره ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یکی از فامیلای ما پشت سر بچه ش از بچگی خوابیده س الان بچه کلاس اول میده هنوز همون جوری دقت کنی مشخصه ...

من اصلا تا حالا ب پشت نذاشتم همش ب طرفین بوده سرش ولی میخام بزارم ک پشت سرش جمع بشه

حتما شمام عین من کلی بخیه خوردی نشستن اصلا راحت نیست ادم

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

گلم باید هربار که بچه رو میخوابونی به یه طرف بذاری 

یه بار طرف چپ یه بار طرف راست یه بار به پشت تا فرم سرش درست بشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
حتما شمام عین من کلی بخیه خوردی نشستن اصلا راحت نیست ادم

اره بابا خیلی برش خوردم😪