2777
2789
عنوان

بیاین یک سوال

110 بازدید | 16 پست

سلام ایا تو مردهای شما حالا پدرتون مثلا دور و بر 50سال به بالا کسی شکم درد داشته خطرناکه جواب بدین ممنون میشم ایا خوب شده 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

هر گردی که گردو نیس.  یه شکم درد هزار و یک علت داره بستگی به علتش میتونه خطرناک باشه یا نباشه&n ...

نه میگم توی مردا بالا 50سال میگم  داشتین تا بحااال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرطان کبد بود چند ماه بعدش فوت شدن پدربزرگم بودن😭😭

از نوع خوبش چند سالش بود  گفتی  یکی  یا دو هفته ای خوب شد از نوع خوبش***   خداوند بیامرزه پدربزرگت رو  وبرای پدربزرگت فاتحه یکی و توحید 3تا صلوات هم 3تا فرستادم توهم بفرست  تشکر لازم نیست عزیز دلم خدا وند رحمتشون کنه    

از نوع خوبش چند سالش بود  گفتی  یکی  یا دو هفته ای خوب شد از نوع خوبش***   خدا ...

عزیزم ۶۰ سالشون بود مشکل معده داشتن سو هاضمه و این چیزا مور خاصی نبود

لطف کردی گلم😗😗

عزیزم ۶۰ سالشون بود مشکل معده داشتن سو هاضمه و این چیزا مور خاصی نبود لطف کردی گلم😗😗

اها معده چه ربطی ب شکم داره معده بالاست شکم پایینه اخه ***خواااهش میکنم عزیز دلم

اها معده چه ربطی ب شکم داره معده بالاست شکم پایینه اخه ***خواااهش میکنم عزیز دلم

دردهای معده و روده به همه جا میکشه خوب. برای ایشونم اول خیلی تشخیصای دیگه گذاشتن فک‌نمیکردن از معده باشه ولی خوب نهایتا با همون داروهای معده خوب شدن