2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی

497 بازدید | 18 پست

لوازم آرایشی چه مارکهایی خوبه و مضر نیست؟

پنکیک،ریمل رژلب،رژگونه،آبرسان،ضدافتاب،اسپری یا مام مداد ابرو،مداد چشم،کرم پودر،

لطفا هرکدوم که خودتون استفاده کردین خوب بوده بگید و اینکه پوستتون چربه یا خشک

اوووووه 😂😂😂همشو میخوای بدونی؟!!!!!!!!

آی ام شیرازی😂😂😂😂

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

فقط مام نزن باعثه سرطان سینه اس دور از جون 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برند اسنس مصرف میکنم

و ایوروشه هم عالیه 

پوستم نرماله 

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

پنکک گیاهی جویل عالیه قیمت ۷۵ت خریدم من

ریمل جویل گیاهی زیاد جالب نبود بدنیست ولی خوبم نیست ۵۵ت ریمل اوربیوتی راضی تر بودم ۳۰ت

رژ لب گلدن رز ۳۴ت خیلی خوب بود لبو نرم میکنه و رنگاشم خیلی قشنگه مال من شماره ۱۶

رژ گونه زیاد استفاده نمیکنم ولی یه مارک متفرقه دارم ۲۰ ت خریدم 

آبرسان ویشی خیلی خوبه واقعا راضیم من گرفتم ۱۸۹ت الان ۲۲۰ت شده مدل مینرالش 

اسپری و استیک هردو دئودورانت  مارک نیوا خیلی دوسشون دارم عرق میکنم ولی بو نداره بوی خوب تمیزی میده هرکدوم ۳۴ ت خریدم باهم ۶۴ت

ضدآفتاب بی رنگ ویشی مدل فلوئیدش ۱۳۴ت خریدم واقعا راضیم برق نمیندازه پوستو مخملی میکنه و ماته سفید نمیکنه و چربی و تعریق پوستو کنترل میکنه من ک فقط از همین مارک ضدآفتاب استفاده میکنم 

مداد ابرو نمیزنم سایه ابرو مارک کاپریس شماره ۰۰ ۹۵ت خریدم خیلی خیلی راضیم جلوه طبیعی داره و باعث ریزش نمیشه 

مداد چشم دوسه مدل اسموکی دوسر اونم ۴۰ت 

کرم پودر هم خیلی استفاده نمیکنم مارک جویل حدود ۱۲۰ت کاورش خوبه متوسطه و مثل پنککش خیلی خوبه بنظرم کرم پودر خیلی واسه پوست ضرر داره 

پنکک گیاهی جویل عالیه قیمت ۷۵ت خریدم من ریمل جویل گیاهی زیاد جالب نبود بدنیست ولی خوبم نیست ۵۵ت ریم ...

د

آمو دس خوش 😂شیر مادر حلالت

چ حوصلی دوشتی😂😂

رژ لب و پنکک و ریمل و خط چشمم دوسه  ضد افتابمم بی رنگ راسن  سایه ابرو کاراکتر اگه درست ن ...

ریمل دوسه درش زرشکیه؟زیر چشم نمیریزه؟

ضدافتاب راسن و کرم پودرت چند گرفتی؟

پنکک گیاهی جویل عالیه قیمت ۷۵ت خریدم من ریمل جویل گیاهی زیاد جالب نبود بدنیست ولی خوبم نیست ۵۵ت ریم ...

افرین واقعا کارت عالیه همه چیزو خوب توضیح دادی با شماره و قیمت،مرررررسی

ریمل دوسه درش زرشکیه؟زیر چشم نمیریزه؟ ضدافتاب راسن و کرم پودرت چند گرفتی؟

من در مشکیشو داشتم حتما از جای مطمئن بگیر چون فیکش زیاده نه عالی بود 

ضد افتاب الان میشه ۴۰ تومن 

و کرم پودر خیلی بالا رفته قیمتش من ۱۶۵ خریدم اما الان شده ۵۰۰ 

اللهم صل علی محمد و ال محمد