2777
2789
پس من یکی که باید قید ازدواج رو بزنم

عزیزدلم میشه چیزای ضروری رو بخری یاتاهرجادرتوانت هست بعد کم کم رفتی خونه خودت میخری

انـــارگُــل💐یه خونواده خوشبخت چیزی جز بهشت زود رس نیست،خداجونم ممنون بابت همه چیز❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یخچال تلویزیون لباسشویی

خیلی خوبه که .والا گرونترین وسیله بخچال .مبل راحتی بگیر از کارگاهها.وسایل برقی من ک برا حهازم با اینکه پول هم دارم ولی غیرصروری نخریدم. بوفه هم نگرفتم چون دوسه تونم وسیله باید بریزم توش و بلااستفاده س. اگه هم برا پذیرایی دربیارم بوفه خالی میشه.وسایل تزیینی هم ضروریات رو بخر .وام ازدواجم ک ۳۰ تومن شده سال بعد بگیرش ک خودش خیلی کمک کننده س.برقی هارو هم اصلی ها و واجباتو بگیر .باور کن خودش جورمیشه غصه نخور

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤

والا من از هیچی شروع کردم تازه جهزیه هم نداشتم همش پای شوهرم بود اول سخت بود و کم کاستی زیاد داشتیم اما الان بعد از دوسال هیچکس نمیتونه بگه خونت چیزی کم داره همه رو جبران کردیم

بازم ۱۵ تومن خوبه .توکل کن ب خدا و تا میتونی تخفیف بگیر و از جاهایی که قیمت مناسب میدن بخر فسطی بگیر و از پاساژها و جاهای باکلاس خرید نکن چون فقط پول کرایه معازشون رو باید بدی

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤