2777
2789
عنوان

لتروزول

106 بازدید | 24 پست

بچه ها من میتونم خودم قرص لتروزول مصرف کنم یاباید حتما دکتربنویسه؟لتروزول برای چه کسایی تجویز میشه

یعنی خانمای عادی که مشکلی هم ندارن نمیتونن برا بهترشدن تخمک بخورن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فولیکولات چنده؟

نمیدونم من یه بار دکتر زنان رفتم یه سونو واسه تخمدان و رحم نوشت و بعدشم گفت مشکلی نداری همین

بنظرت معلوم شده که تخمکام خوبن یانه باید سونوی جدا میدادم

نمیدونم من یه بار دکتر زنان رفتم یه سونو واسه تخمدان و رحم نوشت و بعدشم گفت مشکلی نداری همین بنظرت ...

منم ی بار رفتم فولیکولم ۱۱ بود گفتن مشکل نداری😑 برو پیش ی متخصص قشنگ چکاب کن خودتو سیزده پریودتم برو سونو بده اگه فولیکولات ۱۸ تا ۲۴ بودن نیازی ب قرص نداری 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یعنی تو اون سونوی معمولی مشخص شده که مثلا فولی هام خوبه؟

روز چندم پری رفتی؟ بهت گفت چنده؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
روز چندم پری رفتی؟ بهت گفت چنده؟ 

پری نبودم که😂

رفتم گفتم اقدامم برا بارداری میخوام ببینم مشکلی دارم یانه اونم یه سونو از رحم و تخمدان نوشت همین😒

ببخشید اینقد سوال پرسیدم

پری نبودم که😂 رفتم گفتم اقدامم برا بارداری میخوام ببینم مشکلی دارم یانه اونم یه سونو از رحم و تخمد ...

نبایدم پری باشی عزیزم مثلا یک اسفند اگه پری شده ۱۳ روز بعد ینی ۱۳ اسفند باید بری سونو ببینم فولیات چندن 

حالا اقدام کن شاید ماه اول گرفت نیازی به قرص و دارو و سونو و... نداشتی 

عزيزم مگه قرص سرماخوردگيه  سر خود بخوري قرص هورمونيه حتما دكتر بايد بهت بگه چندتا بخوري ا ...

آخه دکترای بیشعور هرچقدم رفتم یه دفعه نگفتن برا فولی و تخمک و این چیزا بیا مثلا فلان روز سونوبده😢😢

نبایدم پری باشی عزیزم مثلا یک اسفند اگه پری شده ۱۳ روز بعد ینی ۱۳ اسفند باید بری سونو ببینم فولیات چ ...

هی خواهر یه ساله اقدامم شوهرم کم تحرکی داره گفتم منم برم نکنه منم مشکل داشته باشم

توی روزای تخمک گذاری بین دهم تا سیزدهم برو سونو واژینال بده وضعیت تخمک گذاریت مشخص بشه،

اصلا سر خود لترزول نخوری،اگه مشکل نداشته باشی کیست میشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،