بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 عنوان لتروزول 106 بازدید | 24 پست بچه ها من میتونم خودم قرص لتروزول مصرف کنم یاباید حتما دکتربنویسه؟لتروزول برای چه کسایی تجویز میشهیعنی خانمای عادی که مشکلی هم ندارن نمیتونن برا بهترشدن تخمک بخورن؟ 1397/11/20 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیا73 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4854 هیچ دارویی رو سرخود نخور.لتروزل داروی تخمک ریزیه خانمی ک عادیه پس لابد مشکلی نداره ک بخوره همونlia73 سابقم
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 فولیکولات چنده؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 فولیکولات چنده؟ نمیدونم من یه بار دکتر زنان رفتم یه سونو واسه تخمدان و رحم نوشت و بعدشم گفت مشکلی نداری همینبنظرت معلوم شده که تخمکام خوبن یانه باید سونوی جدا میدادم
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 نمیدونم من یه بار دکتر زنان رفتم یه سونو واسه تخمدان و رحم نوشت و بعدشم گفت مشکلی نداری همین بنظرت ... منم ی بار رفتم فولیکولم ۱۱ بود گفتن مشکل نداری😑 برو پیش ی متخصص قشنگ چکاب کن خودتو سیزده پریودتم برو سونو بده اگه فولیکولات ۱۸ تا ۲۴ بودن نیازی ب قرص نداری قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 منم ی بار رفتم فولیکولم ۱۱ بود گفتن مشکل نداری😑 برو پیش ی متخصص قشنگ چکاب کن خودتو سیزده پریودتم بر ... یعنی تو اون سونوی معمولی مشخص شده که مثلا فولی هام خوبه؟
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 یعنی تو اون سونوی معمولی مشخص شده که مثلا فولی هام خوبه؟ روز چندم پری رفتی؟ بهت گفت چنده؟ قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 روز چندم پری رفتی؟ بهت گفت چنده؟ پری نبودم که😂رفتم گفتم اقدامم برا بارداری میخوام ببینم مشکلی دارم یانه اونم یه سونو از رحم و تخمدان نوشت همین😒ببخشید اینقد سوال پرسیدم
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24957 پری نبودم که😂 رفتم گفتم اقدامم برا بارداری میخوام ببینم مشکلی دارم یانه اونم یه سونو از رحم و تخمد ... نبایدم پری باشی عزیزم مثلا یک اسفند اگه پری شده ۱۳ روز بعد ینی ۱۳ اسفند باید بری سونو ببینم فولیات چندن حالا اقدام کن شاید ماه اول گرفت نیازی به قرص و دارو و سونو و... نداشتی قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ماهتیتی عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 2895 عزيزم مگه قرص سرماخوردگيه سر خود بخوريقرص هورمونيه حتما دكتر بايد بهت بگه چندتا بخوري از كِي شروع كني همراش بهت آمپول بده يا دوفاستون بده خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 عزيزم مگه قرص سرماخوردگيه سر خود بخوري قرص هورمونيه حتما دكتر بايد بهت بگه چندتا بخوري ا ... آخه دکترای بیشعور هرچقدم رفتم یه دفعه نگفتن برا فولی و تخمک و این چیزا بیا مثلا فلان روز سونوبده😢😢
ماهتیتی عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 2895 آخه دکترای بیشعور هرچقدم رفتم یه دفعه نگفتن برا فولی و تخمک و این چیزا بیا مثلا فلان روز سونوبده😢😢 به دكترت گفتي چند وقت اقدامي؟ خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 نبایدم پری باشی عزیزم مثلا یک اسفند اگه پری شده ۱۳ روز بعد ینی ۱۳ اسفند باید بری سونو ببینم فولیات چ ... هی خواهر یه ساله اقدامم شوهرم کم تحرکی داره گفتم منم برم نکنه منم مشکل داشته باشم
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 توی روزای تخمک گذاری بین دهم تا سیزدهم برو سونو واژینال بده وضعیت تخمک گذاریت مشخص بشه،اصلا سر خود لترزول نخوری،اگه مشکل نداشته باشی کیست میشه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 به دكترت گفتي چند وقت اقدامي؟ آره فقط یه سونو نوشت بعدشم بهم ویتامین و زینک داد