2777
2789
عنوان

کیپ شدگی گوش

31026 بازدید | 40 پست

بچه ها تابحال تجربه داشتین؟ من حدود ۱۷ ماه پیش انفولانزا گرفتم و گوشم کیپ شد . ازون وقت تا به الان کیپ شدگی گوشم رفع نشده بارها پیش فوق تخصص رفتم همه گفتن گوشت نه عفونت داره نه هیچ مشکل دیگه . شنواییم هم عالی بود تو چند بار تست شنوایی سنجی . اصلا از زندگیم لذت نمیبرم 

هم به شدت کیپه هم اکثر اوقات حالت تهوع خفیف دارم . خیلی زجر میکشم بخدا . هیچ کس هم درک نمیکنه چه حال بدی دارم گوشم پر از هواست . هر دردی بود باید بعد یک سال و نیم تموم میشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم، ولى من عفونت دارم كه خوب نميشه

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
منم گوشم كيپه يه هفته س اعصابمو خورد كرده دركت ميكنم😟

خیلی اعصاب خورد کنه . از خدا میخام زود خوب بشی من خیلی عذاب میکشم .همش میگم کاش درد میکرد ولی اینجور نمیشد

عسل طبیعی اگر داری هر روز چند قطره بریز

گاه گدار گوشتو با روغن زیتون بشور

نمک دریا بریز تو آب حل کن بریز تو قطره چکون چند قطره چند روز یه بار بریز و دستمال بزار رو گوشت سرتو به حالت خوابیده کج کن تا خالی شه آب نمک..

تو گوگل درمان گوش درد در طب سنتی رو سرچ کن راهنماییت میکنه

کلا گوش یه بار که مشکل پیدا کنه دیگه دائم و هرچندوقت یکبار آدم رو گرفتار میکنه.منم همین مشکل کیپ شدگی گوش رو سالی چندبار دارم متاسفانه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
خيلي بده گوش خيلي حساسه كاش اينطوري نميشديم😟

ایشالا ک خوب میشی . مال من یه چیز عجیبیه مگه میشه گوش ۱۷ ماه کیپ  بمونه . گاهی احساس میکنم پرده گوشم از شدت فشار الان پاره میشه

عسل طبیعی اگر داری هر روز چند قطره بریز گاه گدار گوشتو با روغن زیتون بشور نمک دریا بریز تو آب حل ک ...

ممنون عزیزم ولی میترسم چیزی بریزم داخل گوشم دکتر گفت خطرناکه

وای من پارسال چند ماه کیپ بود،هوا گرم شد خوب شدم

واقعا؟ دلیلش گرمی هوا ک نبوده . کار خاصی انجام ندادی براش؟ دکتر رفتی؟ دارو خوردی؟ چند ماه کیپ بود؟ ب سال رسید؟