بچه ها تابحال تجربه داشتین؟ من حدود ۱۷ ماه پیش انفولانزا گرفتم و گوشم کیپ شد . ازون وقت تا به الان کیپ شدگی گوشم رفع نشده بارها پیش فوق تخصص رفتم همه گفتن گوشت نه عفونت داره نه هیچ مشکل دیگه . شنواییم هم عالی بود تو چند بار تست شنوایی سنجی . اصلا از زندگیم لذت نمیبرم
ممنون عزیزم ولی میترسم چیزی بریزم داخل گوشم دکتر گفت خطرناکه
خودت میدونی.. من روغن زیتون و نمک رو تست کردم بعد سه روز خوب شدم.. البته آویشن و پونه زیاد دم میکنم میخورم و آب نمک قرقره کن..عفونت گوش و حلق و بینی به هم مرتبطه.. عسل چون کش میاد اونو نتونستم ولی این تجویزیه که دکتر طب سنتی گفته از خودم نگفتم موفق باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال تو ام کیپه؟ چند وقته؟ چرا عفونت گوشت درمان نمیشه؟
نبايد آب بخوره بهش متاسفانه هى يكى در ميون يادم ميره پنبه و وازلين بزنم به گوشم موقع حموم
چون جلوگيرى ميخوردم نميتونستم چرك خشك كن بخورم بعدم ديگه يادم رفت الان يه ٦-٧ ماهى هست
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
هم به شدت کیپه هم اکثر اوقات حالت تهوع خفیف دارم . خیلی زجر میکشم بخدا . هیچ کس هم درک نمیکنه چه حال ...
😔😔دقیقا حال منم کسی درک نمیکنه ۸ماه پیش گوشم کیپ شد رفتم واسه شستشوی گوش بعد از اون اصلا دیگه گوشام نرمال نیس همش احساس میکنم پر هواس احساس میکنم پرده هر دو گوشم میلرزه ....همش احساس کیپی میکنم و بعضی صدا ها خیلی اذیتم میکنه مث صدای لباسشویی یا صدا های ریز رفتم نوار گوش و چن تا متخصص همه میگن سالمه گوشات مشکل خاصی نداری ولی من هررو زجر میکشم