2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کیکو تو چی میپزی؟ حرارتش باید خوب باشه. بکینگ پودرم مارک خوب بگیر

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

1 . تاریخ انقاضا بکینگ پودرت رو چک کن 

2 . بعد از ریختن آرد موادت رو زیاد هم نزن 

3 . از قبل فرت رو روشن کن تا گرم شه 

4 . با درجه مناسب و تایم مناسب اجازه بده کیکت بپزه 

5 . مثلا اگه زمان پخت کیکت 40 دقیقه هست تا 30 دقیقه یا 25 دقیقه اول که کیکت داره میپزه اصلا در فرت رو باز نکن 

تخمـ مرغشو زیاد هم نمیزنی تا پف کنه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
توی سولاردم میپزم 

چون خودمم قبلا این مشکلو داشتم پرسیدم. حتما از مارکای خوب برا بکینگ پودر استفاده کن تاریخشم مواظب باش نگذشته باشه. اردم قبل اینکه بریزی تو مواد، حتما 3 یا 4 بار الک کن. فرتم از قبل گرم کن. بعد ریختن ارد هم موادو خیلی هم نزن.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چون خودمم قبلا این مشکلو داشتم پرسیدم. حتما از مارکای خوب برا بکینگ پودر استفاده کن تاریخشم مواظب با ...

بکینگ پودر مارک گلها استفاده میکنم میگم شاید توی سولاردم میپزم پف نمیکنه . اردم ۳ بار الک میکنم

بکینگ پودر مارک گلها استفاده میکنم میگم شاید توی سولاردم میپزم پف نمیکنه . اردم ۳ بار الک میکنم

من خودم مارک هرمین استفاده میکنم تو ی قوطی هستش. دکتر اتکر (البته اگه اشتباه نکنم ) هم تعریفشو شنیدم.. از لوازم قنادیا بگیری مارکای بهتری دارن. من ز پخت سولاردم اطلاع ندارم راستش. از ماریا قناد بپرس عزیز