2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من از برخوردشان خوشم نیامد...به من زنگ زدند که 5 شنبه ساعت 1 می تونید بیائید گفتم اگر بشه دیرتر بعد گفت آخه وقتها پره خوب پس چرا سوال میکنی؟؟؟؟/متاسفانه تب کردم صبح زنگ زدم میگم اگر لطف کنید رمانو عوض کنید ...یک خانم میانسال طلبکار گفتند نه نمیشه فقط امروز نمیدونم ممکنه پر بشه!!!1اگر پر نشد بعدم قطع کرد ...خ.ب همون بهتر برای من طرز برخورد مهمتره ....البته نه اینکه قظاوت کنم نه منظورماینه که دختر من قراره اینجا آموزش ببینه و شاد باشه ....
مامان آوا جون ممنون ...راستش خاله شوهرم اونجا قبلا درس میداده ...میگفت از بچه ها خیلی کار می کشن که من مخالفم!!!می خواستم خودم برم که نشد ...شما پیشنهادی نداردی
مونا جان منم مخالف کار زیاد از بچه ام به نظرم در نهایت فقط بچه رو خسته کردیم و نگذاشتیم از کودکیش استفاده کنه

راه رشدم از لحاظ آموزشی خیلی خوبه اما اونا هم سختگیرن
البته به کشش بچه هم مربوط میشه

اما دختر من یک سال آفرینش رفت اونجا دیگه زیادی هتل بود
الان سوده میره از نظر آموزش معمولیه اما امکانات خوبی داره برخوردشون هم با بچه ها خیلی خوبه بچه من بیشتر ساعات عمرش ر و تو مدرسه میگذرونه برام مهمه شرایط زندگیش خوب و مطلوب باشه و محیط براش جذاب باشه و به آموزش و مهمتر پرورش و اخلاقش رسیدگی بشه
من از منان به خاطر پله ها و کلاسهای غیر استاندارد و دستشویی و ... خوشم نیومد

اما شما بررسی کن فکرم نکن مثلا سوده پر میشه اینا تبلیغه میان پایه هم آزمون میگیرن ثبت نام میکنن هر سال کلی ریزش پایه دارن که به جاش دوباره ثبت نام میکنن الکی میگن پر میشه ملت هول بشن
موفق باشی
ممنون مامان آوا جون ...منم دلم می خواد مدرسه ای بره که شاد باشه و محیط سالم ... حداقل اگر هم سختگیرند دیگه محیط مدرسه استاندارد باشه ...من فرم پر کردم منتطرم زنگ بزنند ...تازه شاید اگر هزینهاش خیلی باشه منصرف بشم...
راستش اگر دولتی خوب و خلوت سراغ داشتم اونجا میفرستادمش ...چون دخترم خیلی گیرائیش خوبه ...خیلیها به من گفتند دولتی خوب از غیر انتفاعی معمولی بهتره ....به هر حال امیدوارم بنونم مدرسه مناسب پیدا کنم ...
تشکر از راهنمائیت عزیزم با این مطالب من کلا از منان منصرف شدم
کسی غیر انتفاعی غرب تهران بغیر از راه رشد وسده ومنان می شناسه ؟ یه کم هزینه اینا بالاست .یه جایی با فضای خوب و کادر خوب. کسی راجع به دبستان مبینا (پونک) و دبستان نورنرگس (آیت الله کاشانی) اطلاعاتی داره؟
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
البته اسم مدیر مدرسه منان خانم نوع پرسته. این خانم مدیر از دوران بچگیم بوده نمیدونم چی بگم خانم مدیر خوب بوده یا نه هم خوب بوده هم بد بوده ولی بهرحال خیلی ازش شاکی ام! باعث جلوی گرفتن پیشرفتم شده!!!
این نیز بگذرد .....