2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

162 بازدید | 10 پست

تاحالاشده انقدر غم داشته باشید ک احساس کنید فقط باید مرد تا آروم شد دیگه نمیتونم آروم کنم خودمو 

هر شب کابوس میبینم هرررر شب کابوسای وحشتناک یه شب خواب میبینم دارن اعدامم میکنن یه شب خواب میبینم جلو چشمم عزیزامو تکه تکه میکنن ک با فریاد از خواب میپرم 

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوماهه بچمو سقط کردم همه زندگیم بهم ریخته

متاسفم عزیزم.خب حق داری بدحال باشی کلا پروسه از دست دادن سطح استرس و ناراحتیش خیلی زیاده و دوره بهبودشم معمولا 6 ماهه ست ولی سعی کن فکرنو مشغول کارای دیگه کنی،مثلا ورزش کردن خیلی تو روحیه ت تاثیر داره‌،کلاس یوگا هم فوق العاده ست

نه بابا من خیلی جون دوستتراز این حرفام فقط مرگو موقعی قبول میکنم که قبل از عزیزام باشه وگرنه که خودم عزراییل روکفنش میکنم زودتر بیاد سراغم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

منم خیبلی ناراحتم ، فک کنم از دیروز ظهر بود ک حال بدم شروع شد  تا الان ۱،۲ ساعت فقط خوابیدم کلی گریه کردم

و نمیفهمم چجوری باید از این شرایط بیام بیرون

اومدم خونه خودم ک از همه چی دور باشم ، هرکی هم اومد اینجا نامزد تا خانواده در رو باز نکردم 🥺‌فقط خواهرم کلید داشت میدونست حالمو اومد 

یادم تورو فراموش..

خدا ب دلت ارامش بده .... منم مشکلاتم زیاده دل نگرانیهای زیادی دارم

دخترمنم توخواب اذیت میشه ...شوهرخواهرمم دقیقا از این خوابا میبینه خیلی وحشتناک... طفلک چقدر قرص اعصاب میخوره 

خدالعنت کنه  باعث و بانیش و

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 

ای جونم انشالله خدایه نینیه نازو قویه دیگه بهت میده انرژی منفیارو پرت کن برن گم بشن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨