فیندیق_78 مدیر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 عنوان چرابیدارید | مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 96 پست اصلا چند نفر بیدارید اعلام حضور کنید پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍 1397/11/20 | 05:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 امشب مهمونيم دخترم كه سه سالشه دو دفعه پا شده جيغ و گريه همه رو بيدار كرده تازه اينش مهم نيست تو تخت ... 😂😂😂 چیز مهمی نیس حل شدنی فک نکن بگیر بخواب پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
آتمیس عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 4719 امشب مهمونيم دخترم كه سه سالشه دو دفعه پا شده جيغ و گريه همه رو بيدار كرده تازه اينش مهم نيست تو تخت ... اشکال نداره گلم بچست دیگه، فداسرتون حرص نخور
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6100 دنبال کلاس نقاشی میگردم لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
آتمیس عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 4719 من ازین زورم گرفته و حرص میخورم ک نامزدم با اینک سطح خانواده ما ده ها برابر از هر نظر از خانواده خودش سرتره و هرموقع میاد اینجا کلی احترام و امکانات در اختیارشه، ب چیزای خیلی پیش پا افتاده با پروویی تمام ایراد میگیره
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 دنبال کلاس نقاشی میگردم آره تاپیکاتو دیدم تو برنامه دیوارم ببین شاید کمکت کنه پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 من ازین زورم گرفته و حرص میخورم ک نامزدم با اینک سطح خانواده ما ده ها برابر از هر نظر از خانواده خود ... ذات مردا اینه دیگه از ایراد گرفتن خوششون میاد ومهمتر شدیدا اعتمادبه نفس همشون بالاس شدیدااااا پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6100 آره تاپیکاتو دیدم تو برنامه دیوارم ببین شاید کمکت کنه خوب نبودن چندتاشو زنگ زدم.در ضمن دنبال جایی هستم که کسی تاییدشون کنه.تاحالا کلی کلاس رفتم ولی راضی نبودم لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 خوب نبودن چندتاشو زنگ زدم. در ضمن دنبال جایی هستم که کسی تاییدشون کنه. تاحالا کلی کلاس رفتم ولی را ... انشالله پیداکنی فقط دراون حد کمک از دستم براومد پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
marsa_ae عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 591 هیئتمون فردا نذری داره وقتی حبوبات اوردن دیر بود مجبور شدم همرو تنهایی پاک کنم و خیس کنماونم ۴۰کیلو نخود لوبیا عدس منتظرم اذان بگه نماز بخونم بخابم
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6100 انشالله پیداکنی فقط دراون حد کمک از دستم براومد ممنونم عزیزم لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 هیئتمون فردا نذری داره وقتی حبوبات اوردن دیر بود مجبور شدم همرو تنهایی پاک کنم و خیس کنم اونم ۴۰کیل ... نذریتون قبول باشه پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
آتمیس عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 4719 ذات مردا اینه دیگه از ایراد گرفتن خوششون میاد ومهمتر شدیدا اعتمادبه نفس همشون بالاس شدیدااااا اخه چرا😤بیشتر از خودم حرص میخورم ک زود فراموش میکنمو باز کلی لیلی ب لالاش میذارم تا اینک دوباره ی حرف مفت بزنه و منو بشکنه
فیندیق_78 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 970 اخه چرا😤 بیشتر از خودم حرص میخورم ک زود فراموش میکنمو باز کلی لیلی ب لالاش میذارم تا اینک دوباره ... خودتو نگه دار خودتو پیشش خورد نکن اگه اون اونطور میکنه باعثش خودتی چون زیادی بالاش گرفتی تو وقتشم نمیتونی بیاریش پایین پسرم مامانت چشم به راهته زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
آتمیس عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 4719 خودتو نگه دار خودتو پیشش خورد نکن اگه اون اونطور میکنه باعثش خودتی چون زیادی بالاش گرفتی تو وقتشم نم ... دقیقا همینطوره...خودم خیلی بالا بالاش کردم الان دیگ واقعا فکر میکنه کسیهنمیدونم چطور خودمو نگه دارم تا اوضاع خوب میشه زود وا ندم