2777
2789
امشب مهمونيم دخترم كه سه سالشه دو دفعه پا شده جيغ و گريه همه رو بيدار كرده تازه اينش مهم نيست تو تخت ...

😂😂😂 چیز مهمی نیس حل شدنی فک نکن بگیر بخواب 

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازین زورم گرفته و حرص میخورم ک نامزدم با اینک سطح خانواده ما ده ها برابر از هر نظر از خانواده خودش سرتره و هرموقع میاد اینجا کلی احترام و امکانات در اختیارشه، ب چیزای خیلی پیش پا افتاده با پروویی تمام ایراد میگیره

من ازین زورم گرفته و حرص میخورم ک نامزدم با اینک سطح خانواده ما ده ها برابر از هر نظر از خانواده خود ...

ذات مردا اینه دیگه از ایراد گرفتن خوششون میاد ومهمتر شدیدا اعتمادبه نفس همشون بالاس شدیدااااا

آره تاپیکاتو دیدم تو برنامه دیوارم ببین شاید کمکت کنه

خوب نبودن چندتاشو زنگ زدم.

در ضمن دنبال جایی هستم که کسی تاییدشون کنه.

تاحالا کلی کلاس رفتم ولی راضی نبودم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خوب نبودن چندتاشو زنگ زدم. در ضمن دنبال جایی هستم که کسی تاییدشون کنه. تاحالا کلی کلاس رفتم ولی را ...

انشالله پیداکنی فقط دراون حد کمک از دستم براومد

هیئتمون فردا نذری داره وقتی حبوبات اوردن دیر بود مجبور شدم همرو تنهایی پاک کنم و خیس کنم اونم ۴۰کیل ...

نذریتون قبول باشه 

ذات مردا اینه دیگه از ایراد گرفتن خوششون میاد ومهمتر شدیدا اعتمادبه نفس همشون بالاس شدیدااااا

اخه چرا😤

بیشتر از خودم حرص میخورم ک زود فراموش میکنمو باز کلی لی‌لی ب لالاش میذارم تا اینک دوباره ی حرف مفت بزنه و منو بشکنه

اخه چرا😤 بیشتر از خودم حرص میخورم ک زود فراموش میکنمو باز کلی لی‌لی ب لالاش میذارم تا اینک دوباره ...

خودتو نگه دار خودتو پیشش خورد نکن اگه اون اونطور میکنه باعثش خودتی چون زیادی بالاش گرفتی تو وقتشم نمیتونی بیاریش پایین

خودتو نگه دار خودتو پیشش خورد نکن اگه اون اونطور میکنه باعثش خودتی چون زیادی بالاش گرفتی تو وقتشم نم ...

دقیقا همینطوره...خودم خیلی بالا بالاش کردم الان دیگ واقعا فکر میکنه کسیه

نمیدونم چطور خودمو نگه دارم تا اوضاع خوب میشه زود وا ندم