2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 59 پست
سلام من متاهلم و راضیم چون شوهرم واقعا دوستم داره برا زندگی جفتمون میجنگیم تو شادی ها باهم شادیم و ت ...

چ قدر خوب خوش بخت باشی عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ازدواج همه چیش میشد یه کاریش کرد فقط قسمت بچه آوردن سخت ترینش بود

وای اونو نگو ک کلن فابیای بچه اوردن دارم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کلا تغییر وضعیت و شرایط سخته وقتی ازدواج میکنی میگی مجردی چه خوب بود نه مسئولیتی نه محدودیتی وقتی بچه دار میشی میگی وای دوتایی بودیم چقدر خوب بود نه بچه داری، نه شب بیداری، ولی حقیقت اینه که همه مراحل زندگی خوشی های خودشو داره و صد البته لذت و خوشی هاش از سختی هاش بیشتره

خدایا هزار بار شکرت

ازدواج خیلی سخت نیست اگه جفتتون آسون بگیرین خیلی شیرین من به همسرم اولش سر مراسم عروسی و آرایشگاه سخت نگرفتم در صورتی که جشن داشتیم و ۵۰۰ تا مهمون ولی آنچنانی زیاد نبود چون ما یه هدف رو داشتیم اونم خونه دار شدن خدا رو شکر بعد یه سال از زندگیمون خونه دار هم شدیم من از اول نگفتم که همسرم باید فلان ماشین رو داشته باشه یا خونه من دنبال اخلاق بودم خدارو شکر خونه هم جور شد 

عزیزم کلا تغییر وضعیت و شرایط سخته وقتی ازدواج میکنی میگی مجردی چه خوب بود نه مسئولیتی نه محدودیتی و ...

درست گلم

ازدواج خیلی سخت نیست اگه جفتتون آسون بگیرین خیلی شیرین من به همسرم اولش سر مراسم عروسی و آرایشگاه سخ ...

انشالله همیشه خوش بخت باشی

هنوز وزن نکردم خودمو ولی صورتمو پر کرده خیلی لاغرشده بودصورتم .بدنمم یه کوچولوتغییرکرده 

چ خوب جوانه گندم گرفتی ؟؟؟ از کجا چند گرفتی؟؟

بعد چطوری مصرف میکنی 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عطاری ۷تومن ۱۰دقیقه بعده هروعده دوقاشق تودوغ میریزم میخولم 

مرسی عزیزم دبگه ب جز دوغ ت چی میشه ریخت خورد 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
تو شیر.اب .ماست.سالاد.ولی من حالم بدمیشع فقدبادوغ خوشم میاد

جووون 😁❤😗😚😍😍😍