2777
2789
عنوان

شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 59 پست
نه نمیشه😂😂😂😂😂یه بار دیگه ببین چی نوشتی

درستش کردم‌خخ دستم خورد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادامش بده قرص مخمرم میگن خوبه  چن کیلویی الان قدت چنده خاهر😃

۵۰

۱۶۵ قد 

خخخخ حالا ت اونی ک خوردی واقعا ج داده؟؟ چقدر چاق شدی

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
شوهرداری .خونه ی بابا همش بخوروبخواب بود😭😭😭😭

خخ دارن از ازدواج منصرف میشما

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

سلام من متاهلم و راضیم چون شوهرم واقعا دوستم داره برا زندگی جفتمون میجنگیم تو شادی ها باهم شادیم و تو ناراحتی در کنارهم تو گرفتاری ها هم پشت هم و تکیه گاه همدیگه ایم  همه چیز دو طرفه است باید تو زندگی جفتتون یه هدف رو دنبال کنین فقط این رو بگم من از ازدواج فرار میکردم و اصلا دوست نداشتم شوهر کنم اولین روز خودش و مادرش اومدن خواستگاری مهرش یکم تو دلم افتاد و اولین پسری بود که پاش رو تو خونه ماگذاشت چون خواستگار های دیگه ام رو یا تلفنی رد میکردم یا مادرشون اول میومد رد میکردم یا مادرشون عکس میاوردن رد میکردم چون اصلا نمیخواستم ازدواج کنم ولی وقتی همسرم اومد خواستگاری من حتی ندیدمش فقط به صحبت هاش گوش کردم وقتی دیدم اخلاقش با من هم خونی داره اوکی رو دادم به خدا الان خیلی دوستش دارم اونم همین طور و تقریبا میتونم بگم بعد پدر و مادرم همه کسم شده 

هر چیزی به وقتش خوبه. من الان اصلا دلم نمیخواست مجرد بودم...تا چند سال پیشم دلم نمیخواست متاهل باشم.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.