2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
بالاخره مجردی مرحله ایی باید بگذره درسته ازدواج مسئولیت داره اما اگه درست باشه واقعا شیرینتر از مجرد ...

اونو ک نگو کلن‌فابیای بچه دارشدنم دارم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

عزیزم ینطور که من فهمیدم این ترس توی وجود همه دخترها قبل از ازدواج هست. شاید بی ارتباط با شرایطی که توش بزرگ شدی نباشه و اینکه چه دیدگاهی برات بوجود آورده از زندگی زناشویی.  یه دختر مجردی بود  که خیلی از سن ازدواج گذشته بود باهام درد دل میکرد فقط به خاطر ترس از رابطه جن.سی به خواستگاراش جواب رد میداد. من به شخصه توی مجردی خیلی وابسته مادرم بودم خیلی ولی بعد از ازدواج مجبور شدم به خاطر شغل همسرم تو شهر دیکه ای زندگی کنمو خودم تنهایی بچه هامو بزرگ کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ گفتی منم خیلی میترسم ،

حالا من خیلی شوهریم هاا یعنی همه ی فامیل و دوستامون میدونن من چقدر دلم شوهر میخواد 🤣 بعد بیچاره ها برام پیدا میکنن ولی من میترسم میگم نه واقعا خیلی مسئولیت داره... بعد اصلا خیلی اعصاب خورد کنه یه پسره غریبه تو خونت باشه دیگه هم نره خونه خودشون😅

آخ گفتی منم خیلی میترسم ، حالا من خیلی شوهریم هاا یعنی همه ی فامیل و دوستامون میدونن من چقدر دلم شو ...

خخ چ جالب اما ب هرحال باید ازدواج کنیم درسته

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
عزیزم ینطور که من فهمیدم این ترس توی وجود همه دخترها قبل از ازدواج هست. شاید بی ارتباط با شرایطی که ...

برات سخت نبود واقعن

چرا

چون ی نفر تو زندگیمه همو دوس داریم و میخوایم رابطمون جدی شه و تا اون موقع صبر نمیکنه و منم متاسفانه مطترسم از ازدواج

برات سخت نبود واقعن

سختی همراه با شیرینی بزرگ کردن بچه ها. اصلا نباید اینطور به قضیه نگاه کنی. با ازدواج وارد دنیای جدیدی میشی. خانم خونه شدن، مامان شدن، زندایی شدن ، زنعمو شدن جاری شدن و ... 

من عروسی کنم راحت میشم تازه

از مسعولیت هام کم میشه

همه میگن

من که صبح تا شب غذا درست کردم تمیزی خونه بزرگ

وهرسال اسباب کشی  خونه تکونی وومهمون زیاد اونم دست تنها ,خرج وحقوق خونه از نوجوانی دست من بوده

ازدواج کنم من هستم و شوهرم  وخونه کوچیکمون,راااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحت

من عروسی کنم راحت میشم تازه از مسعولیت هام کم میشه  همه میگن من که صبح تا شب غذا درست کردم ت ...

اره عزیزم برای تو خیلی ازدواج کردنت خوب میشه انشالله خوش بخت شی