2789
عنوان

ازدواج

191 بازدید | 25 پست

ایا سخته بعضی موقع ها ترس وجودمو میگیره ک میتونم از پسش بربیایم یانه میتونم از پس مسعولیاتی ک داره بربیام یانه نمیدونم چ کنم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه میدونم برنمیام و ازدواجم نمیکنم تا 30 سالگیم😎

جدی میگی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
یه دلیله مزدوج نشدن و تجرد ماندن همینه که گفتی😑

واقعن

بستگی داره عزیزم زندگی پستی بلندی داره همیشه خوش خوشان نیس روحیه قوی صبر و تحمل میخواد در کنار عشق ...

ممنون گلم‌ انشالله ک بتونم

عزیزم    مگه این همه ادم که ازدواج میکنن همشون از پس مسئولیت های ا زندگیشون براومدن   نه   اگه اینجوری بود که این همه طلاق و زندگیای طاقت فرسا نبود  معلومه ادما  دلو میزنن به دریا و ازدواج میکنن😃😃😃تو نیز همین کار را بکوون 😍👍🏿👍🏿👍🏿

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

اگه دختر متعهدی هستی و از خونواده دار شدن لذت میبری مطمعن باش مشکلی نخواهی داشت 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بالاخره مجردی مرحله ایی باید بگذره درسته ازدواج مسئولیت داره اما اگه درست باشه واقعا شیرینتر از مجردیه البته هرکدوم جای خود ولی بچه دار شدن از ازدواج خیلی سختره و با بچه دار شدن دیگه هیچ وقت آدم قبلی نمیشی

منم بعضی وقت ها این ترسها دارم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عزیزم    مگه این همه ادم که ازدواج میکنن همشون از پس مسئولیات زندگیشون براومدن   نه & ...

خخ راه حل خوبی بود اما از طلاق متنفرم میترسم این بلا سرم بیاد

اره عزیزم خواستگارای انچنانی هم داشتم ولی قبول نکردم چون که نمیخوام زندگی خودمو کسی خراب شه

خوش به حالت اما من نمیتونم تا اون موقع صبر کنم