2821
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 24 پست
دوستان چی خوبه با قیمت مناسب

کرم پودر کالیستا داشتم اونم تناژ زرد داشت دقیق شمارشو یادم نیست  m14 یا m 13 یا m5 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمتش چنده عزیزم

جدید نخریدم از دیجی کالا ببین

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دیجی کالا میزنی تناژش زرده😝😝😝

چی؟ قیمتشو گفتما 

اکتی پور فکر کنم الان حدود ۱۰۰ باشه اون یکیو نمیدونم

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دوستان چی خوبه با قیمت مناسب

ببین من میبلین استفاده کردم بد نیست تناژ زرد  و گندمی هم داره بد نیست کاورش هم متوسط قیمتش زیر ۱۰۰ بود البته برا الان نیس،لورال اون در قرمزا روهم داشتم خیلی سبک وخوب بود اونم قیمتش حدودا ۱۰۰ فکر میکنم،پوپا هم الان روی۲۵۰ ب بالا اونم خیلی سبک و خوب هست