2821
2789
عنوان

نقد چند تا کرم پودر😍🤗😍🤗

4831 بازدید | 17 پست

سلام دوستان
من کرم های مختلفی استفاده کردم
ولی کرم هایی ک تو خونه الان دارم اینا هستن
ک یسریشونو یکم استفاده کردم و کنار گذاشتم
میخوام این چن تارو با نظری ک خودم دارم و با چن بار استفاده دستم اومده نقد کنم براتون ک اگر تصمیم دارید این کرم پودر هارو بخرید بدونید راجبش🤗
امیدوارم مفید باشه براتون
🛑 پوستم معمولی هستش ینی ن چرب ن خشک

NOTE : بنظرم این کرم پودر ب درد اونایی ک پوست چربی دارن میخوره  برای من ک پوست معمولی دارم زیاد مناسب نبود
پوستمو غیر طبیعی میکرد و خیلی خشک
در کل برای پوست خودم زیاد راضی نبودم
رنگ پوستم روشنه و شماره ۱۳ این محصول رو استفاده کردم ک برای پوستم تیره بود 😊

INLAY : کرم پودر بسیار سبک و خوب برای مصرف روزانه
من این کرم پودر رو ک استفاده میکنم اصلا چیزی حس نمیکنم رو صورتم خیلی طبیعی برق نمیفته رو صورت من  
شماره ۱۲ این محصول رو استفاده میکنم و خیلی راضیم 😊

Vov :من کرم پودر کاسه ای این محصول رو استفاده کردم
پوشش دهی بالایی داره رو صورت طبیعیه
فقط مشکلش اینه ک سنگینه رو پوست و من احساس میکنم نمیذاره پوست نفس بکشه

بدیشاینه ک ی کوووچولو اکسید میشه بعد چند ساعت 

بنظرم برا پوست های خشک مناسبتره نسبتا

برا پوست های چرب و معمولی مناسب نیست😊

R.T.S :کرم پودر مناسب پوست های چرب 

مزیتش اینه ک بدون چربیه و جوش نمیزنید

پوشش دهی خوبی داره

یکی دیگه از خوبی هاش اینه ک اکسید نمیشه بعد چند ساعت 

بدیش اینه ک بعد از چند ساعت  روی پوست میماسه و حالت گچی میشه 😊

MAKEUP FACTORY: کرم پودر سبک و خوبیه

پوشش دهی معمولی و مناسبی داره 

رنگ بندیش رو خیلی دوس دارم رنگای بژ خوشگلی داره

اکسید نمیشه بعد چند ساعت

نمیماسه

مخصوص پوست های چرب و معمولی

راضی بودم در کل ازش😊

🛑سوالی بود در خدمتم 

Sam🩵👦🏼

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه پوست معمولی که نه لک نه جوش داره کرم پودر چیه ؟؟؟؟سفید هم بودی که منم سفیدم.تازه یه صد افتاب میزنم رنگیه فکر میکنم خیلی سفیدم میکنه .کرم پودر زدن چه اثری داره ...

واسه پوست معمولی که نه لک نه جوش داره کرم پودر چیه ؟؟؟؟سفید هم بودی که منم سفیدم.تازه یه صد افتاب می ...

منم ن لک دارم و جوش هم خیلییی ریز و نا مشخص چن تا ولی خب کرم پودر پوست رو ی دست میکنه

Sam🩵👦🏼

واسه پوست معمولی که نه لک نه جوش داره کرم پودر چیه ؟؟؟؟سفید هم بودی که منم سفیدم.تازه یه صد افتاب می ...

از من میشنوی کرم پودر نزن..چون بعد یه مدت انقدر عادت میکنی دیگه ضدافتاب نمیزنی پوستتم خراب میشه

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
از من میشنوی کرم پودر نزن..چون بعد یه مدت انقدر عادت میکنی دیگه ضدافتاب نمیزنی پوستتم خراب میشه

نه من یه دونه تو عمرم سی دو ساله سالم خریدم 😂😂😂تاریخش گدشت منم بجا صد افتاب میزنم به پام 😂😂😂شلوار نود پوشیدم افتاب سوخته .من خیلی ارایش میکنم فقط کرم پودر نمیزنم .مامانم میگه یه دره ارایش کن میگم بخدا یه کرمی  پودری هم نزدم 😂😂😂

نه من یه دونه تو عمرم سی دو ساله سالم خریدم 😂😂😂تاریخش گدشت منم بجا صد افتاب میزنم به پام 😂😂😂شل ...

سلام عزیزم به من درد به در کمک کن توروخدا بگو ضد آفتابت چیه ؟ من میخوام برای اولین بار بخرم و همیشه کرم پودر میزنم. پوستمم مختلط هست و گندمی خیلی روشن

2790
2823
2791
2779
2792