2777
2789
عنوان

رنگ موی دودی

| مشاهده متن کامل بحث + 70823 بازدید | 59 پست
عزیزم من ۱۹ ساله آرایشگرم بهم اعتماد کن از همون بچگی وقتی یه تنیجر بودم به آرایشگری و خودآرایی علاقه ...

حرفتون سند عزیزم.شبم بیشتر شاد و جذاب کردین   از بس خوش مشربو حرفه ای هستین    .مرسییی از راهنمایی خوبتون
سالهاست با موهام کلنجار میرم و دودی نمیشه  
دکلره رو هم بهم بگید میتونم؟ بسوزه هم مهم نیست برام  

الان پیگمنت های موهای شما کاملا گرفته شده و آماده پذیرش هر رنساژی هستش رنساژ تیره رو با کمی شامپو که البته شامپوی گیاهی نباشه هااااا مخلوط کن و اکسیدان ۹درصد شماره ۲ قاطیش کن بذار روش بعد از دو یا سه روز باز بشورش و باز دو سه روز دیگه باز بشور ببین چقد لذت میبری از رنگ موهات

خدایا هع😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفتون سند عزیزم.شبم بیشتر شاد و جذاب کردین     از بس خوش مشربو حرفه ای هستین   &nb ...

نههههه خدا نکنه بسوزه چرا بسوزه؟روغن نارگیل ازینا که من همیشه تو خونه دارم و عکسشو برات میفرستم بگیر قبل از رنگ کردن با سس مایونز😁 قاطی کن بذار رو موهات چند ساعت بمونه قبل و بعداز رنگ امیزی همیشه این کار رو بکن بعد دکلره کن مگه نمیگی الان دکلره کردی؟

خدایا هع😏
دقییییقا اینم به این شکله که به پایه ۸ یا ۹ میرسونی با دکلره بعد روش رنگ گروه ام M تیره ترینشو میذار ...

اهان.یعنی همون گروه زیتونی.هلههه ،عالی بود حرفتون    
پیش به سوی  c1  
البته بعد دکلره  

نههههه خدا نکنه بسوزه چرا بسوزه؟روغن نارگیل ازینا که من همیشه تو خونه دارم و عکسشو برات میفرستم بگیر ...

دکلره کردم اما پایه 10 نیست
به 7،8 رسوندن.زردی داره و بعد رنگساژ کردند.رنگساژشم دودی پلاتینه و بنفش بود گویا
روغن و سس مایونز برای بعد رنگ؟
بعد دکلره من همیشه نمک میزدم 10 دقیقه و 15 دقیقه هم ابلیمو.بعدش رنگ میکردم.

اهان.یعنی همون گروه زیتونی.هلههه ،عالی بود حرفتون       پیش به سوی  c1   ...

سی ۱ نه از گروه نچرال یعنی طبیعی بزن N1 بزن من همیشه رنگ موهامم ایرانی میگیرم و خیلی ارزون فقط به من بگو ببینم شما تازه دکلره کردی؟من اینجوری فهمیدم که تازه دکلره کردی اما رنساژتو دوس نداری درسته؟

خدایا هع😏
دکلره کردم اما پایه 10 نیست به 7،8 رسوندن.زردی داره و بعد رنگساژ کردند.رنگساژشم دودی پلاتینه و بنفش ...

آبلیمو موها رو وز میکنه کمی زبر و خشن میکنه همیشه از روغن استفاده کن ببین عزیزم الان که موهاتو به پایه ۷ یا ۸ رسوندی هم باز خوبه همینحوری مشکی بزن روشون دودیت تیره تر درمیاد چند باره کلا تا حالا دکلره کردی؟

خدایا هع😏
سی ۱ نه از گروه نچرال یعنی طبیعی بزن N1 بزن من همیشه رنگ موهامم ایرانی میگیرم و خیلی ارزون فقط به من ...

دکلره به پایه 10 نرسید.ارایشگر برش داشت گفت با رنگساژ روشن میکنیم بقیشو
موهام زردی داره.با شامپو سلورم شستم نمیره زردیش
رنگساژ دودی زدن برام.قشنگ بود اما رفت

آبلیمو موها رو وز میکنه کمی زبر و خشن میکنه همیشه از روغن استفاده کن ببین عزیزم الان که موهاتو به پا ...

جدی؟ از بس موهام چربه از روغن فراریم.چشم.ابلیمو نمیزنم
قبلا لایت داشت موهام.چیدمشون .خیلی کم پایین موهام داره دکلره قبلیو
این بار که ارایشگاه رفتم دکلره کرد و 1 بار برام دیگه تمدید کرد

دکلره به پایه 10 نرسید.ارایشگر برش داشت گفت با رنگساژ روشن میکنیم بقیشو موهام زردی داره.با شامپو سلو ...

آره خب رنساژ کلا موندگاری نداره برای همین یه ردی از خودش به حا میذاره که ممکنه بعدش خوب نباشه اما این روش از ردی که میذاره ما استفاده میکنیم 😁 یه جورایی دورش میزنیم ببین فک ن‌کنم لازم باشه به ۱۰ برسونی میتونی یه ذره از موهاتو عکس بگیری ببینم اینجوری بهتر بهت میگم به ۱۰ برسون یا نه لازم‌نیست صورتت معلوم باشه یا کل موهاتو عکس بگیری در حدی که ببینم رنگشونو

خدایا هع😏