2777
2789
عنوان

رنگ موی دودی

70823 بازدید | 59 پست

سلام دوستان
من میخواستم موهامو دودی کنم.رفتم آرایشگاه،اولش گفتند اوکیه و میشه
موهام قهوه ای بود با دکلره به پایه تقریبا 7،8 رسوندن ... گفتم زردی داره.گفتند با رنگ سفیدش میکنیم
رنگساژ کردند.دودیه تیره شد گفتند باز میشه بعد حمام اما بعدش که شستم ،هفته ی اول دودی زیتونی و هفته ی دوم کنفی شد
لطفا کمکم کنید:
باز باید دکلره بشه موهام که به پایه 9،10برسه که دودی بگیره؟ یا با رنگساژ میشه؟
میگند دودی نمیمونه  و مدام باید رنگساژ،درسته؟
خودم میتونم با یه دکلره روشن کتم و رنگ بزنم؟ غیر دودی شماره 9 و 10 با کمی پلاتینه و واریاسیون دودی پیزی نمیخواد ؟
موهام از قبل دکلره داشت کمی.که گفتند دیگه دکلره بشه شاید یه کم از پایین مو بسوزه.با سوختگی مشلی ندارم اما این رنگ مو افتضاح شده.ریشه ی موهامم اشتباه کاری خودشون رنگساژ کردند و قرمزی بدی گرفته
ممنون میشم راهنمایییم کنییید.

من برای دودی کردن موهام یه ایده جالب به کار بردم اول به پایه ۹ رسوندم با دکلره بعدشم یه مشکی کر پلاغی ببخشید پر کلاغی گذاشتم روش کاملا مشکی شد بعداز سومین استحمام کاملا دودی شد هرکس میدید میگفت تو رو خدا ترکیبشو بگو گفتم نمیگم😊

خدایا هع😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هیچکدوم از رنساژ ها و اینا خودتو اذیت نکن تا عید نشده مشکیشون کن یکی دو هفته با مشکی حال کن بعدشم ...

خیلی خوووب شده.ایدتون عالیه  .یعنی همون مشکی طبیعی زدین؟ بدون ترکیبه خاصی؟ چقدر جالب.بعد حمام سوم موند؟
من به نظرتون میتونم مومو به پایه 10برسونم؟ که کار شما رو انجام بدم؟ نمونه مشکیش؟

خیلی خوشگلن

چشمات خوشگله ببین تو رو خدا با یه فورمول ساده چطور میشه یه رنگ ناز کرد؟اگه بری آرایشگاه اینحوری که در نمیاره هیچ پول خون باباشم از آدم میگیره من از ۱۲ سالگی موهامو رنگ کردم و دیگه با ترکیب رنگ ها در حد عالی آشنام چون همه راهی رو امتحان کردم همیشه عاشق این بودم که موهام هربار یه رنگ باشه از بچگی ، چقد مامانم دعوا میکر باهام اما همون ۱۲ سالگی با رنگ های گیاهی موهامو رنگ میکردم با بابونه و قهوه و دارچین😁 حالا هم که دکلره😄

خدایا هع😏
خیلی خوووب شده.ایدتون عالیه   .یعنی همون مشکی طبیعی زدین؟ بدون ترکیبه خاصی؟ چقدر جالب.بعد حمام ...

عممممرن بمونه عزیزم چون کلا رنگ موی مشکی از دسته رنگ موهای فانتزیه و موندگاری نداره مام از همینش استفاده میکنیم و فقط ردی از تیرگیشو میخوایم یکی دو هفته موهات مثه هنر میشه های بالیوود مشکیه بعدشم که رنگ میبازه و اینجوری میشه و اینجوری میمونه یعنی منی که هر ماه کله م یه رنگه این رنگ رو تا چهار ماه عوض نکردم از بس دوسش داشتم حالام گذاشتم همین کار رو برا عید باز تکرار کنم یه روش دیگه هم بلدم اگه بخوای میگمتون اونم محشره عالیه

خدایا هع😏
چشمات خوشگله ببین تو رو خدا با یه فورمول ساده چطور میشه یه رنگ ناز کرد؟اگه بری آرایشگاه اینحوری که د ...

آره واقعا راست گفتی 

خیلی روشت جالب بود 

منم عاشق رنگ دودیم ولی فعلا نمیتونم رنگ کنم

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
چشمات خوشگله ببین تو رو خدا با یه فورمول ساده چطور میشه یه رنگ ناز کرد؟اگه بری آرایشگاه اینحوری که د ...

قبول دارم.منم اینکارو میکنم تو خونه.. اما متاسفانه دودی رو نتونستم .یا میرفت یا دکلره اذیت میکرد
کار شماا عالیههه

عممممرن بمونه عزیزم چون کلا رنگ موی مشکی از دسته رنگ موهای فانتزیه و موندگاری نداره مام از همینش است ...

ممنون میشم از هنراتون بگییید. وااااای که چه عالییههه کارتون
دکلره هم میشه راهنمایی کنید؟

ممنون میشم از هنراتون بگییید. وااااای که چه عالییههه کارتون دکلره هم میشه راهنمایی کنید؟

عزیزم من ۱۹ ساله آرایشگرم بهم اعتماد کن از همون بچگی وقتی یه تنیجر بودم به آرایشگری و خودآرایی علاقه داشتم توی سن ۱۹سالگی دو شعبه آرایشگاه داشتم بعداز یه حادثه که برای دستم افتاد و انگشتم قطع شد دیگه کار نکردم😔 البته نمیخوام شبت خراب بشه انگشتم قطع نشد الانم دارم باهاش تایپ میکنم😂😂😂 ولی دیگه کار نکردم البته اون زمان کسی اصلا نمیدونست خود آرایی چیه😄 تازه خیلی هم صورت خوشی نداشت یه دختر موهاشو رنگ کنه😠 اما من خدارو صکر میکردم میشه با حجاب موهامو بپوشونم و در عوض هیچ رنگی تو دلم نمونه 

خدایا هع😏
یعنی دودی زیتونی میشه؟ 

دقییییقا اینم به این شکله که به پایه ۸ یا ۹ میرسونی با دکلره بعد روش رنگ گروه ام M تیره ترینشو میذاری یا M4 این رنگی میشه اولش تیره ست ولی اینم با دوبار شستسو رنگش اینحوری میشه و اینجوری میمونه

خدایا هع😏