2777
2789
عنوان

رنگ موی دودی

| مشاهده متن کامل بحث + 70823 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای دودی کردن موهام یه ایده جالب به کار بردم اول به پایه ۹ رسوندم با دکلره بعدشم یه مشکی کر پلاغ ...

میدونم متن مال خیلی وقت پیشه 

ولی از روشی که توضیح دادی خیلی خوشم اومد 

قلبا دعات میکنم 

امیدوارم عالی تر از موهای من دراد

سلام گلم... ببخشید مزاحمت شدم... من موهام شکلاتی کرده برام بدون دکلره... الان ی جوري قرمزی ذاره ک دوس ندارم... ميخوام ی قهوه ای تیره دخترونه بدون قرمزی داشته باشم والبته بدون دکلره... ب نظرتون چ رنگی بزنم؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
میدونم متن مال خیلی وقت پیشه  ولی از روشی که توضیح دادی خیلی خوشم اومد  قلبا دعات میکنم& ...

پونه جان شما این روشو انجام دادید ؟دقیقا همون جوری یعنی دودی شد . منم میخواستم انجام بدم اما میترسم از دکلره میخواستم ببینم این روش واقلا جواب میده . اگه جواب میده دکلره کنم💖💖💖💖

امیدوارم عالی تر از موهای من دراد

سلام ببخشید تورو خدا میشه بگید از چ دکلره و از چ مارک رنگی استفاده کردین و دفیقا اسم رنگاتون چی بود ممنون میشم راهنمااییم کنید من عاشق این رنگم

من برای دودی کردن موهام یه ایده جالب به کار بردم اول به پایه ۹ رسوندم با دکلره بعدشم یه مشکی کر پلاغ ...

سلام ببخشید تورو خدا میشه بگید از چ دکلره و از چ مارک رنگی استفاده کردین و دفیقا اسم رنگاتون چی بود ممنون میشم راهنمااییم کنید من عاشق این رنگم

اینم رنگشون بعداز دو یا سه بار شستن تا آخرش که باز رنگون رو عوض کردم همین موندن

لیلی جون ببخشید مزاحمت شدم من موهام دکلره کردم اما اصلا رنگ باز نکرد به زور به پایه 6 یا 7 رسیده میخوام بدونم منم میتونم اینکارو بکنم؟ 

اینم رنگشون بعداز دو یا سه بار شستن تا آخرش که باز رنگون رو عوض کردم همین موندن

سلام خوبین
من موهام دکلره کردم چند روز پیش اما بین موهام زردی داره و دوست ندارم چه رنگساژی بزنم
حدود دو سه میل رشد ریشه مشکی دارم

عزیزم من ۱۹ ساله آرایشگرم بهم اعتماد کن از همون بچگی وقتی یه تنیجر بودم به آرایشگری و خودآرایی علاقه ...

سلام عزیزم  اگر این پیام را دیدید ممنون میشم راهنماییم کنید من حدود ۴۰ درصد موهام سفید شده بیشتر هم جلوی پیشانیم و مجبورم همیشه رنگ N5 یاN6  بزنم که اونم بعد مدتی رنگ پریده میشه به نظرتون چه رنگ دیگه ای می تونم استفاده کنم که سفیدی موهاما بپوشونه و زیبا هم باشه البته بدون دکلره؟ ۳۵ سالمه

موهای منم دقیقا همینجوری شد.خواستم دودی کنم.کنفی شد.دکلره اول موهام ریخت جای شقیقه ها. همه میگفتن شبیه پیرزنا شدی برو مشکی بزن.رفتم ی آرایشگاه دیگه پایه رو ب ۱۰ رسوند.باز موهام ریخت یعنی جلوی موهام ده سانته.دودی زده که ب بنفش میزنه.گفت ۳روز حموم نرو بعد دودی میشه.و بعد هم دودی کلا ب مرور ار بین میره برمیگرده به پایه قبل.

موهاتو ی رنگ متناسب بزن جاهای وز کوتاه کن.کراتین پروتئین بزن.قشنگ شه.

کلا آرایشگر ها همه ریدمان هستن.وقتی رنگ مو در نیاد.جنس مو.دکلره.کلی چیزو بهونه میکنن حروم شون بشه.من ۲ لاخ از جلوی مو رو دودی کردم ۲ بار دکلره کلی موهام ریخت.مجبورم فرق کج باز کنم.بابام همیشه میگه جای گرون برو یا جایی ک نمونه کار دیدی .یکبار پول میدی عالی میشه .نه اینکه من برای ۲ لاخ.یکبار ۳۸۰ یکبار دیگه ۳۰۰ دادم